V
veltor
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Adamkazaja napisał:Pozniej gadaja ze nie ma chetnych... Chetni sa ale wymagania beznadziejne...
To samo mowili mi koledzy ktorzy już w SW pracują
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Adamkazaja napisał:Pozniej gadaja ze nie ma chetnych... Chetni sa ale wymagania beznadziejne...
veltor napisał:To samo mowili mi koledzy ktorzy już w SW pracująTrudno, żeby jeszcze z tego nie wiadomo jaka kasa była to rozumiem ... Ps lekarz dawał N nawet za popsute zęby...
Już wiem że od 2 listopada zaczynam służbę. Najpierw przez miesiąc od 8 do 16 pod okiem mentora.Akacz napisał:Najlepiej będzie jak zadzwonisz do kadr i się dowiesz niektóre jednostki ogłosiły kolejny nabór mimo, że nie zatrudnili wszystkich z rezerwy kadrowej.
Trochę to trwało. W kwietniu byłem na rozmowie, w maju test sprawności, czerwiec testy psychologiczne a w lipcu obiegowka. Komisje mi wyznaczyli na wrzesień a przyjęli w listopadzieAkacz napisał:Gratuluje i powodzeniaDługo czekałeś po zakończeniu wszystkich etapów?
można wiedzieć jaki areszt/zakład? I jakie dokładnie warunki na początek oferują?Archi. napisał:Trochę to trwało. W kwietniu byłem na rozmowie, w maju test sprawności, czerwiec testy psychologiczne a w lipcu obiegowka. Komisje mi wyznaczyli na wrzesień a przyjęli w listopadzie![]()
Zakład Karny w Tarnowie, dokładnie jeszcze nie wiem, ale około 2300-2500 na rękę.domdmc93 napisał:można wiedzieć jaki areszt/zakład? I jakie dokładnie warunki na początek oferują?
Papiery są ważne chyba rok z tego co wiem. Ale nie wiem od kiedy ten rok się liczy. Ja na twoim miejscu bym do kadr dzwonił się przypomnieć co jakiś czas, będą wiedzieć że ci zależy , to może przyjmą cię wcześniej.Akacz napisał:Dobrze Ci poszło ja czekam trochę dłużnej, obawiam się ze jak nie zostanę przejęty do końca roku będę musiał rekrutację od nowa przechodzić na nowych zasadach.