M
Mardra0969
Justi1977 napisał:dzielnicowy pierwsze słyszę, a to on chodzi na końcu rekrutacji czy na początku?
On chodzi jka mu pasuje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Justi1977 napisał:dzielnicowy pierwsze słyszę, a to on chodzi na końcu rekrutacji czy na początku?
Mardra0969 napisał:Podobno to normalna procedura. Centrala SW moje kwity wysłała do niego 16 czerwca, a on dopiero wczoraj (03.07) mnie odwiedził.
To dzielnicowy też przychodzi do was do domu? No ciekawe ja już po obiegówce, komisja ma 1.5tyg. Na wysłanie papierka do centrali i czekam teraz spokojnie co dalejMigotka2107 napisał:To prawda - ja też słyszałam że to normalna procedurau mnie odzywał się tak mniej więcej w połowie rekrutacji
![]()
Justi1977 napisał:To dzielnicowy też przychodzi do was do domu? No ciekawe ja już po obiegówce, komisja ma 1.5tyg. Na wysłanie papierka do centrali i czekam teraz spokojnie co dalej
Hej ja tez startuje do okręgu bydgoskiego ale nie dzwonili, a do CB dzwonili już ??Emi3004 napisał:Ja nadal czekam na odzew z ich strony.Trochę mnie to martwi, że się nie odzywają. Myśle, że Ci się uda. Chociaż nigdy nie wiadomo co powie komisja lekarska.
Chyba ta prosta jest najdłuższaMigotka2107 napisał:Takprzy wcześniejszej rekrutacji do domu, teraz szłam na komisariat - bo już mnie kojarzył...
Jestes już po komisji ?
Czyli ostatnia prosta
![]()
To tym bardziej trzymam kciukiJusti1977 napisał:Chyba ta prosta jest najdłuższawcześniej dwa razy startowałam ale po rozmowie nie odzywali się już, więc mam jakieś nadzieję bo tu byłam na rozmowie początek maja więc dość szybko to idzie.
Ja do ochrony a jak ci szło wcześniej? I jaki okręg?Migotka2107 napisał:To tym bardziej trzymam kciukija startowałam już wiele razy.... Z różnym efektem, ale nigdy nie doszło do opcji zatrudnienia... Teraz też jestem już po wszystkim i czekam na ostateczną informacje
z tym, że u mnie się wszystko toczy już od początku roku.... Więc długo... A na jakie stanowisko startujesz ?
A dawno skończyłaś obiegówkę?Migotka2107 napisał:To tym bardziej trzymam kciukija startowałam już wiele razy.... Z różnym efektem, ale nigdy nie doszło do opcji zatrudnienia... Teraz też jestem już po wszystkim i czekam na ostateczną informacje
z tym, że u mnie się wszystko toczy już od początku roku.... Więc długo... A na jakie stanowisko startujesz ?
Justi1977 napisał:Ja do ochrony a jak ci szło wcześniej? I jaki okręg?
Justi1977 napisał:A dawno skończyłaś obiegówkę?
Ja jak pisałam wcześniej,ja na komisję nie jadę bo oni samo to ogarniają i wysyłają ja nam czekacMigotka2107 napisał:Obiegowke już prawie 2 tygodnie temu (wtedy ogarnęłam ostatniego lekarza), a w zeszłym tygodniu miałam komisję lekarską... teraz pozostaje czekać![]()
Tylko właśnie to nam nie gwarantuje zatrudnienia że wszystko zaliczymy i komisja są zdolnaMigotka2107 napisał:Bardzo różnie... Nie odzywali się wcale, etap rozmowy kwalifikacyjnej, ewentualnie później już sprawnosciowki i psychologa... I problemem nie był brak kwalifikacji (bo wręcz bywało się słyszałam że mam za wysokie...) Niestety wcześniej szczęście mi nie dopisało... Tez startowałam wcześniej do ochrony
aktualnie - do działu penitencjarnego (wcześniej to była i ochrona i dział penitencjarny)
![]()
Justi1977 napisał:Ja jak pisałam wcześniej,ja na komisję nie jadę bo oni samo to ogarniają i wysyłają ja nam czekac
życzę Ci powodzeniaMigotka2107 napisał:Rozumiemnie wiem która opcja jest lepsza... Ale tutaj przynajmniej sprawnie poszło i jeżeli lekarz miał jakieś wątpliwości, to dopytywał...
![]()
Justi1977 napisał:życzę Ci powodzeniai pisz co u ciebie
![]()
lalunia37 napisał:Witam, jestem na forum nowy. Właśnie uzyskałem pozytywny wynik psychotestow. Czekam teraz na skierowanie do lekarzy. Martwi mnie tylko jedna rzecz a mianowicie okulista. Noszę okulary korygujące -2.75 na oboje oczu, astygmatyzm. Czy uda mi się zaliczyć ten element komisji lekarskiej? Jestem z Poznania. Pozdrawiam
Anika1990 napisał:Hej, a jaką masz ostrość wzroku?