O
onlinegierki
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
A jeszcze takie pytanie. Przygotować się jakoś do komisji lekarskiej? Pytają jeszcze doktorzy o coś jak na rozmowie wstępnej? Psychiatrycznej? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
onlinegierki napisał:A jeszcze takie pytanie. Przygotować się jakoś do komisji lekarskiej? Pytają jeszcze doktorzy o coś jak na rozmowie wstępnej? Psychiatrycznej?![]()
Mnie dopytywali o wyniki badań i miałam pokazać tatuaże... Plus opowiedzieć co znacząonlinegierki napisał:A jeszcze takie pytanie. Przygotować się jakoś do komisji lekarskiej? Pytają jeszcze doktorzy o coś jak na rozmowie wstępnej? Psychiatrycznej?![]()
wonder_a napisał:Ja mam takie pytanie - czy jest tutaj ktoś, kto zrezygnował ze służby? Ot tak? Nie pytam o emeryturę![]()
z tego co mi wiadomo z SW można się przenieść jedynie do SOP na papier i do straży marszalkowskiejAaendrjuaa napisał:Znam kilka osób, które odeszły ze służby lub przeszły do innych służb mundurowychNie każdemu odpowiada specyfika tej pracy.
obes97 napisał:z tego co mi wiadomo z SW można się przenieść jedynie do SOP na papier i do straży marszalkowskiej
Aaendrjuaa napisał:Mój kolega przeniósł się do ŻW![]()
forg napisał:A na co innego można? Jaki "papier"?
obes97 napisał:w sensie takim, że nie musiał całej rekrutacji w żw od nowa przechodzić , tylko poprzez napisanie podania i uzasadnienie go .
dzień dobry, ja również startuje na referenta. Można wiedzieć jakie miasto?BasiaMik1 napisał:Witam
czy ktoś pracuje w dziale finansowym? startuje na młodszego referenta działu finansowego. Jakie są tam zarobki ? w ogłoszeniu jest to 3700 brutto, jeśli jest to ta suma to czy jest ona niezmienna przez 2 lata ?
Krzynia napisał:To zadzwonię raz jeszczeja startuje do okręgu olsztyńskiego. Jestem po rozmowie teście wiedzy i sprawnosciowym- więc teraz psycholog chyba po kolei ? Ale kandydatów było ponoć sporo i na komisje i psychologa zapraszają tych z największą ilością punktów...
Juz myslalam ze poznam konkurencjeBasiaMik1 napisał:Ja z okręgu Koszalińskiego. Jestem na początkowym etapie, natomiast pierwszą rozmowę będę miała 03 września dopiero
Anika1990 napisał:Czy jest ktoś na ZK Rzeszów , Dębice na strażnika działu ochrony?
Może wiecie kiedy będzie lista rankingowa?