Praca w Służbie Więziennej - V

• Autor wątku Autor wątku Marek19852
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A jeszcze takie pytanie. Przygotować się jakoś do komisji lekarskiej? Pytają jeszcze doktorzy o coś jak na rozmowie wstępnej? Psychiatrycznej? :)

onlinegierki napisał:
A jeszcze takie pytanie. Przygotować się jakoś do komisji lekarskiej? Pytają jeszcze doktorzy o coś jak na rozmowie wstępnej? Psychiatrycznej? :)

Nie wiem jak wygląda komisja w czasie koronawirusa.. Robią ogólny wywiad, pytają o samopoczucie, choroby, przyjmowane leki itd. Patrzą na postawę, oglądają ciało

onlinegierki napisał:
Mnie dopytywali o wyniki badań i miałam pokazać tatuaże... Plus opowiedzieć co znaczą 😉

Ja mam takie pytanie - czy jest tutaj ktoś, kto zrezygnował ze służby? Ot tak? Nie pytam o emeryturę ;)

wonder_a napisał:
Ja mam takie pytanie - czy jest tutaj ktoś, kto zrezygnował ze służby? Ot tak? Nie pytam o emeryturę ;)

Ciekawe pytanie 😉🤔 ja o takich przypadkach słyszałam tylko z opowiadań... Np. w dziale ochrony - po zobaczeniu jak wygląda służba i zarobki...

Znam kilka osób, które odeszły ze służby lub przeszły do innych służb mundurowych :) Nie każdemu odpowiada specyfika tej pracy.

Aaendrjuaa napisał:
Znam kilka osób, które odeszły ze służby lub przeszły do innych służb mundurowych :) Nie każdemu odpowiada specyfika tej pracy.
z tego co mi wiadomo z SW można się przenieść jedynie do SOP na papier i do straży marszalkowskiej

forg napisał:
A na co innego można :)? Jaki "papier"?

w sensie takim, że nie musiał całej rekrutacji w żw od nowa przechodzić , tylko poprzez napisanie podania i uzasadnienie go .

obes97 napisał:
w sensie takim, że nie musiał całej rekrutacji w żw od nowa przechodzić , tylko poprzez napisanie podania i uzasadnienie go .

Wszędzie da się przejść, bez zbędnych 'rzeczy'. Niestety - taka prawda.

Witam
czy ktoś pracuje w dziale finansowym? startuje na młodszego referenta działu finansowego. Jakie są tam zarobki ? w ogłoszeniu jest to 3700 brutto, jeśli jest to ta suma to czy jest ona niezmienna przez 2 lata ?

BasiaMik1 napisał:
Witam
czy ktoś pracuje w dziale finansowym? startuje na młodszego referenta działu finansowego. Jakie są tam zarobki ? w ogłoszeniu jest to 3700 brutto, jeśli jest to ta suma to czy jest ona niezmienna przez 2 lata ?
dzień dobry, ja również startuje na referenta. Można wiedzieć jakie miasto?

Krzynia napisał:
To zadzwonię raz jeszcze 😂 ja startuje do okręgu olsztyńskiego. Jestem po rozmowie teście wiedzy i sprawnosciowym- więc teraz psycholog chyba po kolei ? Ale kandydatów było ponoć sporo i na komisje i psychologa zapraszają tych z największą ilością punktów...

Witam, też startuje w okręgu olsztyńskim. Może mi napisać czy test wiedzy jest tego samego dnia co rozmowa? jak wygląda rozmowa w olsztynie? Test do przejscia? Pozdrawiam

Ja z okręgu Koszalińskiego. Jestem na początkowym etapie, natomiast pierwszą rozmowę będę miała 03 września dopiero

BasiaMik1 napisał:
Ja z okręgu Koszalińskiego. Jestem na początkowym etapie, natomiast pierwszą rozmowę będę miała 03 września dopiero
Juz myslalam ze poznam konkurencje :) ja dopiero zlozylam dokumenty wiec jestem jeszcze dalej. Powodzenia!

Nie dziękuję , i również życzę powodzenia. Daj proszę znać jak ci poszła rozmowa itd:) ja oczywiście też napisze :)

Czy jest ktoś na ZK Rzeszów , Dębice na strażnika działu ochrony?
Może wiecie kiedy będzie lista rankingowa?

Anika1990 napisał:
Czy jest ktoś na ZK Rzeszów , Dębice na strażnika działu ochrony?
Może wiecie kiedy będzie lista rankingowa?

Cześć, tak się składa że dokładnie w to miejsce złożyłem dokumenty. Dziś otrzymałem listownie orzeczenie z komisji lekarskiej i chyba pozostaje czekać te 14 dni na uprawomocnienie. A ranking myślę może połowa wrzesnia/początek października?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót