C
CarbonInC
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 76
Ku pokrzepieniu serc - za miesiąc oficjalnie konczy mi się zakaz prowadzenia pojazdów oraz jazda z zamontowaną blokadą alkoholową.
Nie było warto!
Nie było warto!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JaksonBB napisał:WOMP trzeba zrobić. Reedukacyjne też w Ośrodku.
Reedukacje. Badania WOMP i psychotesty musisz zrobić. Powinieneś dostać od Urzędu Miasta odpowiednie skierowania. Jak zrobisz wszystko jest ok to odbierzesz nowy dokument prawka w Wydziale Komunikacji. Z kodem 69Jo0kee napisał:Witam serdecznie. Pol roku temu odebrano mi prawo jazdy za bycie pod wplywem.wykroczenie Zgodzilem sie na zaproponowana karę 6 msc i 300zl. Czas minął,sad podbil. Dzwoniac do wk jeszcze nie widnieje wyrok sadu poniewaz dzisiaj sie uprawomacnia. Pytajac o dokumenty dowiedzialem sie ze skieruja mnie na badania lekarskie, psychotesty i jakas reedukacje. Teraz tak : Badania mam wazne do 2025 rowniez na potrzeby wlasne robione pd kątem kat b, psychotesty mam dwukrotnie robione tez do 2025. Czy oni to uwzglednia czy skieruja mnie na nowe badania?
I jak to wyglada z tym kursem, czy to sad w postanowieniu wpisuje aby dana osobe wyslac czy tak to weszlo juz prawnie ?
Z gory dziekuje
Niekiedy lepiej iść do Sądu. Prokurator jak Kurator to szuja i wklepie największą karę bo to jego praca i poddajesz się dobrowolnie. W Sądzie już więcej Ci może nie dowalą. Ja miałem 1.5 promila poddałem się karze i 4 lata zakazu i 1000zl grzywny. 13 kwietnia, lany poniedziałek. ZERO aut na drodze. Można było iść do sądu.janix napisał:@muddwinter
Najpierw napisz jaką karę proponuje prokuratura?
JaksonBB napisał:Reedukacje. Badania WOMP i psychotesty musisz zrobić. Powinieneś dostać od Urzędu Miasta odpowiednie skierowania. Jak zrobisz wszystko jest ok to odbierzesz nowy dokument prawka w Wydziale Komunikacji. Z kodem 69
Jo0kee napisał:Z kodem 69? Nic mi na policji ani w starostwie o tym nie mowili. Mialem ponizej pol promila, kare odbyłem.
Jeszcze nie byłem, dopiero pójdęjanix napisał:@muddwinter
Najpierw napisz jaką karę proponuje prokuratura?