O
olidomi
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Jestem w tej samej sytuacji.
Jeszcze czekam na kuriera. Jeśli nie podpiszę umowy od kuriera to znaczy, że "sprawy" nie będzie? Antena25 napisz jak u Ciebie rozwinęła się sytuacja?antena25 napisał:mam podobny problem. zadzwoniła babka z Telepolska,że zostałam wytypowana i mi wciska że będę miała korzystniejszy abonament(39,90),gdzie w netii miałam 35,90, dodała coś o darmowych minutach,itp. Ale nie miałam zbytnio dużo do gadania, wiec się zgodziłam,nie myśląc czy coś jest nie tak. Odłożyłam słuchawkę, ale podejrzałam tą stronę, a tu tyle negatywnych komentarzy o tej firmie. zadzwoniłam więc do telepolska jeszcze raz, chciałam to wycofać, facet mi powiedział, że gdy kurier przyjedzie abym nic z nim nie podpisywać to nie będzie żadnej umowy, i dał mi głowę uciąć ze nie będę miała też żadnych konsekwencji pieniężnych. I mam nadzieję że ich nie będę miała.I mam również nadzieję że nie podrobią za mnie żadnego podpisu. dowiem się za kilka dni. i wcale nie należę do osób starszych, każdy może się na tej firmie przejechać.