M
mysszka
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
aha...dzieki wielki .musze wplynac jakos na tego mojego bo on sie boi ze wychowawca go wysmieje ze juz sie pyta o przepustki skoro siedzi miesiac na nysie dopiero...ehhhh
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
luizjanna napisał:Mojego puścili po pół roku i to na 30 godzin tylko. Wcześniej to nawet na chrzest dziecka nie dostał przepustki...
Najlepiej jakby pracował, wetdy ma większe szanse.
kajeczka napisał:ale przecież każda pierwsza przepustka jest na 30h
MaRzeNa2512 napisał:Jesli kto wie cos na ten temat to bardzo prosze o odp![]()
bijouu napisał:moje pytanie-kiedy przysluguja mu terminowo przepustki? po jakim czasie?
MaRzeNa2512 napisał:kto powinien się starać o przepustke?skazany ma sam pisać jakiś wniosek czy tym raczej powinien się zająśc adwokat???czekam na odp)
MaRzeNa2512 napisał:Na dobry początek wystarczyła by nawet taka 30hbo to i tak o wiele lepsze od żadnej
wieczny_smutek napisał:Mam pytanie, a mianowicie jak to jest czy to prawda, że na wywiad policyjny można czekać nawet 3 miesiące?Ten wywiad jest potrzebny do kolejnych przepustek.I jaki w takim razie w tym sens skoro osadzony za 4 miesiące ma koniec kary?