A
Asienka24
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 32
Re: PRZEPUSTKA
Witam serdecznie! mam pytanko czy moze orientujecie sie jak to jest z losowkami na p1?? Konkretnie chodziłoby mi o to czy moj J. piszac o taka losowke moze powołac sie na slub jego brata ciotecznego?? Niedawno sie dowidział ze panstwo młodzi planowalo ze bedzie u nich swiadkiem przed pojsiec do wiezienia
wiadomo ze raczej juz nim nie zostanie ale czy myslicie ze przychililiby sie gdyby podał taki powod?? Moj bardzo chciałby byc choc na slubie bo to jego bliski przyjaciel a do tego rodzina moze nie z pierwszej linii ale zawsze...czy taki powod wchodzi w ogole w gre?? w maju mija mu 1\4 kary a slub jest we wrzesniu.Nigdy sie nie dowiadywałam o to wiec moze ktos z was by mi nakreslił czy w ogole jest sens składac o taka losowke... Z gory dziekuje za odpowiedz
Witam serdecznie! mam pytanko czy moze orientujecie sie jak to jest z losowkami na p1?? Konkretnie chodziłoby mi o to czy moj J. piszac o taka losowke moze powołac sie na slub jego brata ciotecznego?? Niedawno sie dowidział ze panstwo młodzi planowalo ze bedzie u nich swiadkiem przed pojsiec do wiezienia