K
katja91
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 33
Hej mam pytanko po jakim czasie odbywania kary mozna starac sie o przepustke/? czy to zalezy o zk w którym sie znajduje ?czy od czego/?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Vajla napisał:Tak w skrócie to musi minąć przynajmniej połowa czasu do wyznaczonego terminu po którym może się starać o warunkowe przedterminowe zwolnienie, a zależy od wielu czynników (poczytaj ten temat).
Patus93.93 napisał:Witam!
Mój mąż 3,5 tygodnia temu odbywał pierwszą przepustkę 30-godzinną. Aby dostać drugą przepustkę komisariat musi wysłać opinię do Zakładu Karnego o przebytej przepustce. Ile komisariat ma na to czasu?? Minęło 3,5 tygodnia a opinia dalej nie dotarła do ZK. Proszę o szybką odpowiedź.![]()
palęgodleny napisał:witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc jeśli zrobię coś źle proszę o wyrozumiałość.
palęgodleny napisał:nie mogę jednoznacznie upewnić się czy przy pierwszym wyroku to 1/4 dotyczy całego wyroku, czy okresu po którym mógłby się ubiegać o warunkowe przedterminowe zwolnienie. Z góry dziękuję za odpowiedź
angel1649 napisał:moj D ma wyrok 3 lata. w listopadzie mija mu 1/4 kary. Jest na P1 ale pracuje tam jako "kajfus" ma szanse na przepsutki? czy musi poprosic wychowawce o wsytawienie go na taka komisje?
Jassta napisał:Czy jest możliwość wyjścia na przepustkę nagrodową lub losową jak urodzi się dziecko? I dłużej niż 30h?
tekila901 napisał:mój luby jeszcze nie odsiedział takiej iloci czasu, siedzi prawie 2 miesiące, a wychowawcy powiedzieli, że już może starać się o przepustkę, ale tylko 3-4 godzinną, więc jak to jest?
fryteczka napisał:kiedy teraz morze sie starać o przepustke:roll:
fryteczka napisał:dla mnie jest to wszystko takie trudne ze szok.