J
jerry23
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 050
to podaj rozwiazanie. pismo do sądu czy komornika?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj, teraz się pogubiłem. Pisałaś, że chodzi o innego dłużnika, który się tak samo nazywa. Czy nie? Tytuł wykonawczy (nakaz zapłaty lub wyrok z klauzulą wykonalności) ma komornik.paprotk napisał:jak w wyroku będzie samo imię i nazwisko to dobrze bo powinno być według prawdy imię i nazwisko prawidłowego dłużnika a nie mamy, skąd mogę wziać wyrok, czy z każdego sądu powołując się na sygn,akt?
Cieniutko. Zapewne z odsetkami i wszelkimi kosztami będzie ponad 1500 zł. W takim przypadku, koszty zastępstwa procesowego wyniosą 600 zł. Cieniutko. Na pewno nie masz wśród znajomych prawnika? Jak to możliwe? Gdzie jest ten wspaniały świat?paprotk napisał:1300 zł około
Nie wiem ile zażąda prawnik, podałem Ci ile zasądzi na "jego rzecz" sąd od Intrum. 600,00 zł.paprotk napisał:będzie jeszcze trzeba dopłacić???!!!!!!
przeczytaj co piszesz i sam zrozumiesz, że własnie dlatego musi/powinien zająć się tym radcapaprotk napisał:ale nie o to mi chodzi, chodzi mi o to ze juz zapadł przecież wyrok bez naszej wiedzy, była sprawa w sądzie