S
sebasz75
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 71
jestem jednak pod wrażeniem fachowości i wiedzę jeżeli chodzi o egzekucje kilku z uczestników tego forum pozdrawianie i ukłony dla :bedek
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziękisebasz75 napisał:jestem jednak pod wrażeniem fachowości i wiedzę jeżeli chodzi o egzekucje kilku z uczestników tego forum pozdrawianie i ukłony dla :bedek
A ileż tych godzin nadliczbowych musiało by być :?:irma116 napisał:Rok temu przegrałam sprawę z pracownicą,która podała mnie do sądu za godziny nadliczbowe.(...) Sąd zasądził mi kwotę 15 tyś+4 tyś.koszty sądowe.Prowadzę mały sklepik na wsi,....
meg-ann napisał:Witam,
Nie wiem, jaka suma została do spłaty, ale może Pani poszukać pożyczki, w ostateczności u XXX - za to ochroni Pani sklep przed licytacją.
pozdr
Tak.robar napisał:Pytanie czy ten rachunek mam podstawy prawne?
Opcja szukaj - pytanie było xxxxxxxxxx na forum.Barbara Pronobis napisał:Jaką część renty może zająć komornik.renta netto wynosi 1011 zł.za długi bankowe.
nieartur34 napisał:Mam pytanie moja żona ma komornika za mieszkanie a ja rozliczyłem się z podatku osobno i mam zwrot ja jestem gdzie indziej zameldowany .Czy komornik mojej żony może mi zająć mój zwrot podatku podkreślam że rozliczamy się osobno i mamy różne adresy zameldowania choć w tym samym mieście
Przecież sam napisałeś, że to żona ma komornika - a nie Ty.artur34 napisał:Dziękuje za odpowiedz i mam pytanie czy to na pewno i jeszcze raz dziękuje za odpowiedz
A kto jest wierzycielem ?artur34 napisał:Tak tylko że ostatnio jak rozliczaliśmy się razem to mi zabrali , potem przyszedł zwrot tylko że w grudniu jak żona była się pytać po trzech miesiącach od złożenia to powiedzieli że mają prawo zabrać i koledzy mi mówią że jak nie masz rozwodu to mogą ci zabrać więc dlatego się pytam bo już nic nie wiem
Czy ja piszę po chińskuartur34 napisał:mieszkanie jest na teściowa ona zalega a moja żona ma komornika