N
Nieposłuszny
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
RE: fotoradary nowy temat - 2
Dzięki za odpowiedź. Dane będą prawdziwe, nie chcę nikogo oszukiwać. Tak jak pisałem, kierowca jest polakiem, ale na stałe mieszka za granicą, nie ma meldunku w PL, ani polskiego prawa jazdy.
Co w wypadku gdy SM niezaakceptuje tego?
VelS napisał:Po prostu na kartce papieru (nie na ich drukach!!) napisz im komu na prawdę powierzyłeś auto do używania.
Coś w stylu "Pojazd powierzyłem do używania mojemu bardzo dobremu znajomemu panu Johnowi Brownowi (z którym studiowaliśmy razem przed laty) zamieszkałemu na stałe od lat w Hong Kongu. Od .. do .. był na wakacjach w Polsce i odwiedził mnie w tym czasie. Dysponuję jedynie jego numerem telefonu i adresem e-mailowym. Niestety nie jestem upoważniony do ich podawania nikomu bez jego uprzedniej zgody. Czy mam uzyskać taką zgodę dla Państwa ?" Zadbałbym by wszystkie informacje w Twoim liście były prawdziwe.
Dzięki za odpowiedź. Dane będą prawdziwe, nie chcę nikogo oszukiwać. Tak jak pisałem, kierowca jest polakiem, ale na stałe mieszka za granicą, nie ma meldunku w PL, ani polskiego prawa jazdy.
Co w wypadku gdy SM niezaakceptuje tego?