Ł
Łysy100
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 402
Czy można zmienić pracę wykonywana w ramach prac społecznych na inną?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Łysy100 napisał:Czy można zmienić pracę wykonywana w ramach prac społecznych na inną?
tolip napisał:W tygodniu przeznaczone na prace zarobkową.
Fish_bb napisał:Witam.
Dzisiaj dostalem telefon z centrali sde z pytaniem czy w najblizszy piatek moge byc wczesniej w domu niz mam "wychodne". Odpowiedzialem ze jak najbardziej, niech mi tylko powiedza o ktorej mam byc to bede. Umowilismy sie na konkretna godzine i pytam o co chodzi. Pani odpowiedziala ze o wymiane urzadzenia. Pytam czy bateria w nadajniku sie juz wyczerpuje a ona mowi ze nie, ale ze musza mi wymienic cale urzadzadzenie na nowszy model bo dostali nowe sprzety i musza u kazdego wymienic.
Ktos z Was dostal podobny telefon a moze jest juz ktos po wymianie na nowszy model?
Pozdrawiam
tolip napisał:Mi niedawno zamontowano urządzenie i wlasnie funkcjonariusze SW mowili, ze przechodzą na nowe modele.
W moim przypadku wykorzystali nowy i powiedzieli, ze moga byc problemy z lacznoscia ze wzgledu na te innowacje, jednak na ten moment nic takiego nie mialo miejsca.
Dzięki za szybka i rzeczowa odpowiedzmartin-USA napisał:Odpowiadajac na pytanie numer 2:
Jesli naruszenie nie jest z Twojej winy i masz to potwierdzone na protokole naruszeniowym, to nie masz sie czym przejmowac. Zrob tylko kopie i daj ja kurator. Bedzie miala w systemie info, ze bylo naruszenie i jak zamiesci taki wpis, to nikogo to wiecej nie zainteresuje. Z tego powodu tez nie mozesz miec zadnych konsekwencji. Zalecam trzymanie oryginalow zawsze u siebie. Zawsze moze cos zginac w dokumentacji a jak masz potwierdzenie, to masz spokojna glowe. Naruszenia, ktore nie sa z Twojej winy i masz to potwierdzone, to nic ci nie grozi i zadne konsekwencje nie beda wyciagniete wobec Ciebie.
W zwiazku z pytaniem 1:
Nie mamy jeszcze zadnych informacji od osob, zeby im ro zle dzialalo Nawet nie wiem ile ma juz wymienione urzadzenia.