System dozoru elektronicznego (elektroniczna opaska)

• Autor wątku Autor wątku agajacek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
jankooo8 napisał:
To dobrze już bliżej jak dalej.Z początkiem lipca już napisze wniosek :evil:
Tylko, że sąd Ci go nie rozpatrzy jak nie będzie zmiany w ustawie :razz:

No wiem . Ale gdy senat go podpisze w maju i Prezydent, to spokojnie do polowy czerwca bedzie po wszystkim.To także na początku lipca mogę pisać o WPZ

Ja tak samo 1 Lipca połowa kary. W czerwcu pisze o WPZ, jak wejdzie ustawa w zycie. A te dni ktore byles w ZK sa wliczone. Przeciez jak montowali Ci urzadzenia to przy podpisywaniu mowili Ci kiedy sie kara konczy :P

Nic mi nie mowili! Sędzia powiedział tylko na rozprawie że mam odbyć karę w systemie dozoru 339 dni. A o tych odbytych dniach nic nie powiedział.ale już wszystko wiem.

A a protokole kiedy masz napisany koniec kary?

W postanowieniu mam tylko napisane 339 dni. A jak zakładali urządzenie to tylko dostałem taka kartkę że mam dbać i pilnować sprzętu itp. Ale z koniec lipca połowa napewno.

To skąd wiesz, że masz połowe, jak nie wiesz od kiedy odbywasz karę?

Ale drazysz temat tylko nie wiem po co? To chyba logiczne że jak odbywam karę od 19 lutego i dodać 25 dni to z końcem lipca będzie połowa... :mad:

To Ty zadałeś pytanie więc starałem się na nie odpowiedzieć:)

A czy to prawda że po zmianie tej ustawy,kurator będzie mógł zmieniać harmonogram? :wow:

10 dni ? ;), u mnie jak zlozylem papiery do posiedzenia minelo ponad 3 tygodnie :/

A z jakiej jesteś apelacji? Ja jak składałem wniosek o zmianę harmonogramu to raz czekałem 7 dni drugi raz 9 czy 10.(Poznań) A jak złożyłem papiery o sde to czekałem 2 tygodnie do posiedzenia(w tym jeszcze był pomiar)

Łódzka, na posiedzenie odnosnie SDE czekalem poltora miesiaca. Wniosek pisalem juz z ZK (Aś - Smutna), bylem tam 6 miesiecy.

Nie byłoby lepiej żebyś napisał o WPZ?niż o SDE! Ja że swojej kary odbyłem 25 dni.... Potem przerwa łącznie 10 mies. Już miałem wracać do zk.Gorzów-Wawrów ale 3 tyg przed powrotem dowiedziałem się o SDE i się udało

Brak szans raczej na WPZ - siedzialem na zamku P1z, kilka innych spraw w toku, poszukiwany listem gonczym. Paragraf nie ciekawy - pobicie policjanta... Dostojny pan wychowawca stwierdzil ze brak szans na WPZ.

Poza tym na smutnej ciezko z WPZ.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót