J
jankooo8
A zdarzyło ci się naruszyć warunki SDE?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jankooo8 napisał:Ja już niestety miałem jedno naruszenie podniosłem nadajnik jak wycieralem kurz... Ale jakoś rozeszlo się po kościach hehe
jurekf58 napisał:To jak ten nadajnik ruszyłes to co dzwonili do ciebie ,przecierz zasięg był .
jankooo8 napisał:I jeszcze dodam że po paru dniach i to jeszcze w nocy przyjechali na kontrol... Ehhhhhhhh
To ciekawe. Jakby nie mogli pryzjechać w ciągu dnia. Mnie informowali żeby nie przestawiać tego odbiornika więc nie ruszam. Żona nawet jak kurze ściera i obchodzi się z tym jak z jajkiemKoles przyjechał o 4.15 nad ranem popatrzył na urządzenie i zadzwonił z niego i powiedział że wszystko ok. A 2 tygodnie temu zadzwonili o 12 w nocy i też powiedzieli że ktoś przyjedzie w ciągu 4 godzin na kontrolę od tak sobie.koles przyjechał o 3 w nocy i przywiózł taki sam nadajnik i powiedział że ten musi wymienić.
Ewuska19 napisał:Czy wie ktoś może jak i czy w ogóle można starać się o wcześniejsze zdjęcie opaski? Wyrok byl na 7 miesięcy, po miesiącu wyszedł na SDE, 2 maja mineła połowa kary, są jakieś szanse?
Jeśli przejdzie przez Senat i Prezydent podpisze to już niedługo ustawa się zmieni. Ciekawy jestem tylko czy sądy będą tak "chętnie" udzielać tych warunkowych zwolnień:what:Czy wie ktoś może jak i czy w ogóle można starać się o wcześniejsze zdjęcie opaski? Wyrok byl na 7 miesięcy, po miesiącu wyszedł na SDE, 2 maja mineła połowa kary, są jakieś szanse?