K
karina1979
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 58
A moze byc taka opcja bo i takowa slyszalam ze na czas euro beda odwolane posiedzenia sadow penitencjarnych?Czy to jest kolejna bzdora?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie następna bujda na resorach.karina1979 napisał:A moze byc taka opcja bo i takowa slyszalam ze na czas euro beda odwolane posiedzenia sadow penitencjarnych?Czy to jest kolejna bzdora?
karina1979 napisał:A moze byc taka opcja bo i takowa slyszalam ze na czas euro beda odwolane posiedzenia sadow penitencjarnych?Czy to jest kolejna bzdora?
A termin wokandy już masz czy nie bo my mamy termin rozprawy a z pomiarami cisza.zang napisał:Dzis do mnie dzwonili ze przyjadą o 13 na pomiary w końcu2 miesiące czekania od złożenia wniosku.
karola1309 napisał:A termin wokandy już masz czy nie bo my mamy termin rozprawy a z pomiarami cisza.
Dzwoniłam przed chwilą i wniosek od sądu dopiero wczoraj dostali w sprawie pomiarów i mam czekać za telefonem. Mam nadzieje że zdążą bo sprawa 8 czerwca. Ale już coś bo bałam się że sąd z niewiadomych przyczyn przedłuży to wszystko.zang napisał:Tak termin mam na 15 czerwca ale ja dzwoniłem i do sadu i do biura dozoru i od tamtej pory coś ruszyło a tak to przez dłuższy czas była cisza może lepiej zadzwonić do biura i się spytać czy maja zlecenie z sadu żeby wykonać pomiary
karola1309 napisał:Dzwoniłam przed chwilą i wniosek od sądu dopiero wczoraj dostali w sprawie pomiarów i mam czekać za telefonem. Mam nadzieje że zdążą bo sprawa 8 czerwca. Ale już coś bo bałam się że sąd z niewiadomych przyczyn przedłuży to wszystko.
Iryna551 napisał:Nieprawda. Wczoraj dzwoniłam do sądu Warszawie i powiedziano mi tam że rozprawy będą odbywać się normalnie, a na sprawę o SDE czeka się max 3 tyg od złożenia wniosku
jankooo8 napisał:Wiadomo juz cos czy Prezydent podpisal ustawe w zwiazku WPZ w DE?????
A miało wejść dla takich człowieków?a weszło już SDE dla człowieków z dwuletnimi wyrokami?
Wystarczy cofnąć się kilka stron aby wszystkiego się dowiedzieć. Z sądu nic do Ciebie nie przyjdzie. Mąż wypełnił wniosek o DE a załącznikiem do tego wniosku musi być zgoda wszystkich osób pełnoletnich zamieszkujących wraz z nim. Do Ciebie tylko zadzwonią z centrali monitoringu żeby sprawdzić sygnał. No i na wywiad przyjdzie pewno kurator.Przepraszam, że być może, zaczynam niejako temat od początku, ale to co tutaj czytałam jakoś trudno było mi ogarnąć.
Dzisiaj podczas widzenia mąż powiedział, że jego wychowawca wypełnił mu papiery dotyczące DE.Nie ogarnęłam tego do końca, ale coś ma przyjść do mnie, coś do sądu.
Jak to z tym wszystkim jest.Mógłby mi to ktoś po kolei wyjaśnić??? Tak jak upośledzonemu dziecku???Bo ostatnio słabo kojarzę.
Wypełnić może i może tylko, że się pod nim raczej nie podpisze.Owieczka311 napisał:A sam wychowawca może tak sam od siebie chcieć wypełniać taki wniosek???
Pytam, bo słyszałam, że to nie mój ślubny to wypełniał, tylko właśnie wychowawca po rozmowie z nim.