Łamaga
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 39
jankooo8 napisał:probowac zawsze mozna.......a mowilem ze niema co sie za wczasu cieszyc????PTASIOR pamietasz?????
ponownie witam, i już wiem o co cho... dokładniej! a więc sąd wysoki został po trosze wprowadzony w błąd przez kuratorke, która napisała że ja mam pomoc ze strony mamy.. więc uznał(ten sąd) że jeśli tak, to poprawi sobie chyba statystyke i zajrzy w przeszłośc Skarba i go ukara za to co już odsiedział! Tu dodam,że kuratorce powiedziałam taki tekst typu: że popsuł mi się odkurzacz i na szczęście mama mi obiecała że pożyczy.. dodam jeszcze że moja mama jest rencistką, sama korzysta z pomocy opieki społecznej, ponieważ mam chorego brata,którego ona jeszcze utrzymuje... więc można jedynie zapytac kuratorki co ona miała na myśli pisząc,że mam pomoc ze strony matki?????? i czy przypadkiem nie dopisała tam że pomoc ze strony syna też mam, bo moje 10letnie dziecko odkurzało do 11h w nocy!!!
no ale teraz na poważnie pytanie: może ktoś wie, czy moge poprosic kuratorke o sprostowanie tej niejasności przy okazji odwołania?
bo nie chciałabym kompromitowac kobiety w sądzie (mam papiery z opieki społecznej na tą okolicznośc)
jak osoba która korzysta z ops może pomagac drugiej klientce ops? zagadka:grin: