M
marcel20
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 556
Dziwne pytanie. A kto teraz skupuje przedawnione wierzytelności licząc na naiwniaków którzy dadzą złapać się w sidła windykacji ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli to prawda, tj. nie brałaś pożyczek, to oczywiście należy podpisać i wysłać.zadłuzona napisał:Ja, niżej podpisana................. zamieszkała..................... legitymująca się dowodem osobistym nr............., nr PESEL............, oświadczam, że nie podpisywałem Umowy pożyczki ( tu są podane umowy i daty pożyczek) z firmą Provident Polska S.A
Takie jest to oświadczenie plus w lewym rogu dane moje, plus adres do korespondencji oraz adres do zameldowania. Na końcu ma byc mój podpis
Ja, niżej podpisana................. zamieszkała..................... legitymująca się dowodem osobistym nr............., nr PESEL............, oświadczam, że nie podpisywałem Umowy pożyczki ( tu są podane umowy i daty pożyczek) z firmą Provident Polska S.Amarian.pazdzioch napisał:jaka treść pisma jest do wypełnienia?
Ale jakie jest prawdopodobieństwo, że skończy się to pozytywnie dla mnie? Czy jeśli firma ULTIMO podejmie kroki wyjaśniające będę gdzieś wzywana w celu wyjaśnień? Jak to w praktyce wygląda?Robilee napisał:Jeśli to prawda, tj. nie brałaś pożyczek, to oczywiście należy podpisać i wysłać.
Na pewno skończy się pozytywnie dla Ciebie. Jeśli sprawa trafi do organów ścigania (sfałszowanie podpisu i wyłudzenie kredytu) lub do sądu cywilnego (pozew o zapłatę), to oczywiście, że możesz być wzywana. Wtedy zastosujesz się do wezwania.zadłuzona napisał:Ale jakie jest prawdopodobieństwo, że skończy się to pozytywnie dla mnie?
zadłuzona napisał:Dziękuję za odpowiedz. W takim razie wysyłam jutro to pismo, nie ma co czekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. Kurde nie myślałam, że będę musiała się z takimi problemami zmierzyć. Ale nikt nie obiecywał,że będzie łatwo.
pozdrawiam
Ta osoba, czyli bank, została pokrzywdzona przez oszusta, więc nie pisz bzdur, że powinna ponieść karę. Chyba, że masz namyśli jakiegoś pośrednika (agenta), który świadomie współdziałał w wyłudzeniu.zadłuzona napisał:dla tej która ten kredyt udzieliła
Powinnaś natychmiast zawiadomić organy ścigania.zadłuzona napisał:domyślam kto wziął na mnie kredyt.
Czy Ty coś rozumiesz? Pokrzywdzonym jest bank, bo od niego wyłudzono pieniądze. Od Ciebie nikt złotówki nie wziął (nie istotne, że "chcą od Ciebie", skoro nie dostaną).zadłuzona napisał:Najbardziej poszkodowana to jestem ja bo to ode mnie chcą teraz kasy i to ja mam problem.
a jak ta osoba z mojego bliskiego otoczenia wzięła ten kredyt świadomie? To jaka jest niby pokrzywdzona?
Masz jakieś informację, że działał w zmowie z wyłudzającym kredyt? Czy po prostu został oszukany? Pomyśl.zadłuzona napisał:ale pracownik banku, który udzielił tego kredytu to co niby nie jest też przestępcą?