J
juras27
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 132
- Autor Autor
Zaza 2 polecam masę lektury do poczytania odnośnie oddziaływania pól elektromagnetycznych szczególnie takowych btsów. Nie raz już organy administracji publicznej wzywały mnie do przedstawienia merytorycznych przesłanek odnośnie szkodliwości tych nadajników. I wiesz co za każdym razem pomimo wysłania im po kilkanaście stron A4 właśnie takowych przesłanek, oraz różnych wyroków sądowych a także opinii ludzi Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przeciwdziałania Elektroskażeniom 'Prawo Do Życia' za każdym razem pletli te same bzdury. Żeby było śmieszniej to pani adwokat reprezentująca wojewodę sama na zakończenie sprawy powtarzała, że z tymi przekaźnikami to jest po prostu samowolka i tyle. Wyobraź sobie , żeby obywatel udowadniał swoje racje musi ale to koniecznie musi wyczerpać postępowanie administracyjne aby później przed np WSA okazało się , że ma jednak racje. Gdyż wychodzi się z założenia ,że może obywatela się zamęczy i da sobie spokój.W naszym przypadku wojewoda już cofał wydane decyzje już dwukrotnie a teraz robi to po raz trzeci ale po wyroku WSA. I tak gdyby na pewnym etapie przyznano nam rację to dzisiaj nie było by tego przekaźnika ale jak powtarzałem wcześniej potrzeba było iś do WSA . W tym postępowaniu pomimo tego że stacja stoi za blisko domów i co za tym idzie sieje niebezpieczeństwo dla zdrowia i życia to jest masa baboli prawnych.Tutaj interweniowało ponad 60rodzin w tej sprawie,jak sama widzisz nie tylko moja osoba. I tym bardziej na pewno nie są to przesłanki o których wspomniałaś wcześniej.
pozdr
pozdr