R
Ripper
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 18 838
Rozumiem Wasze emocje i podzielam sentyment, ale proszę o powściąganie języka, bo temat będzie musiał być zamknięty.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szanowny Panie RIPPER, jestem na 100% pewny że usunie Pan mój wpis, ale odnoszę wrażenie że jest Pan osobą stronniczą w tej sprawie i to Pan straszy zamknięciem tego tematu. Ciekawym zjawiskiem jest również fakt, że zostały usunięte wszystkie wisy forumowicza "kancelariaradcowpraw" z pierwszej strony tego forum. Moje sprawy tak się poukładały, że udało mi się poznać "szefową" z Premium jak również rozmawiać z prawnikami świadczącymi swoje usługi dla Premium Internet Services. Z rozmów przeprowadzonych z tymi ludźmi, wywnioskowałem jedno, że we wszystkich przypadkach chodzi o zarabianie pieniędzy a nie zastanawianie się czy jest to uczciwe, czy nie.Ripper napisał:Rozumiem Wasze emocje i podzielam sentyment, ale proszę o powściąganie języka, bo temat będzie musiał być zamknięty.
Szanowna Pani, proszę przeczytać od początku, wszystkie moje wypowiedzi na tym Forum, to dowie się Pani z jakiego powodu tutaj trafiłem. Niestety, niektóre moje wypowiedzi nie będą trzymały się " tematu", ponieważ formułowałem je do konkretnego Użytkownika tego Forum ( kancelariaradcowpraw), którego wypowiedzi jak i On sam w tajemniczy sposób zniknęły z tego Forum.domexbizar napisał:Do zarabiania pieniędzy????????????Szanowna osobo która tak ładnie wypowiada się o Premium Domain żyrującej na ludzkiej naiwności.Większość z wkręconych osób to ludzie prowadzący małe często jedno osobowe firmy które zlecają założenie strony i wykupienie domeny np jakiejś firmie zajmujacej się taka działalnością ale o tym co to jest domena pojęcia nie maja bo i nie muszą zapłacili za to i płacą raz do roku żeby działało jak należy bo internet w tych czasach to super źródło reklamy. I nagle dzwoni do nich jakiś gość informując ,że jeśli nie zapłacą to inna firma wykupi ich domenę która im starsza tym lepsza lub jeszcze lepiej rozmawiają z kimś z rodziny albo pracownikiem którzy to nie maja żadnych upoważnień do reprezentowania firmy,tak było w moim przypadku. Rozmowę prowadza tak,żeby padło słowo tak i wysyłają fakturkę i umowę pro formę a następnie kolejne maile z groźbami ,że przekazują sprawę a to do sądu a to do BIKU a ci biedni ludzie często nie maja pojęcia co właściwie kupili i dlaczego.zatem jeśli szefostwa z Premium nie interesuje czy jest to UCZCIWE -to w takim razie jednoznaczne z tym że należy ich ukarać bo nie uczciwe zarabianie pieniędzy w tym kraju podlega każe.Jeśli dodatkowo w tym nieuczciwym procederze biorą udział prawnicy to gratuluje firmie. Takich "super "ludzi wolę nie mieć w gronie swoich znajomych bo niestety jestem uczciwa.WSZYSTKICH Z PAŃSTWA KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI NAGŁOŚNIENIEM TEJ BULWERSUJĄCEJ SPRAWY BARDZO PROSZĘ O KONTAKT NA MAILA domexbizar@wp.pl wraz z podaniem numeru telefonu odezwę się na pewno. Powiem tylko ,że odezwał się pan redaktor zainteresowany tą sprawą.:brawo:
Proszę przeczytać forum na temat " Krajowy Rejestr Pracowników i Pracodawców", tam też zaczęły napływać ciekawe tematy dotyczące działań firm, z ul. Złotej 61 w Warszawie. Sprawa została nagłośniona w głównym wydaniu "KRONIKA" Krakowska w dniu 10. 01. 2012.JustaTlusta napisał:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Wcale nie poczułem się urażony. Słowo pisane jest często inaczej interpretowane niż wypowiadane, więc pewnie nie tylko Pani jedna odniosła wrażenie że jestem kolegą XXXXXXXXXX. Pozdrawiamdomexbizar napisał:Faktycznie po przeczytaniu od początku wypowiedzi na forum oraz rozmowie telefonicznej z BPS okazało się że jest pan tak samo poszkodowany i naciągnięty jak wielu z nas.Zatem nieco złosliwe wypowiedzi w pana kierunku proszę uznać za nie byłe i przyjąć przeprosiny.Dziękuje także za wyczerpujące i bardzo ważne informacje w tej sprawie.A :smile:duuuuża to sprawa nie ma co owijać w bawełne i łatwo nie będzie. Pamiętajcie państwo tylko wspólnymi siłami możemy coś zdziałać.
iwp napisał:Niestety artykuł w Gazecie polskiej codziennie nie jest optymistyczny, nie wiem co dalej będzie wysłałam zawiadomienie do prokuratury i nie wiem co dalej...wiem tylko iż się nie poddam i mam nadzieję iż każdy będzie walczył i zgłaszał ten proceder do prokuratury itd