Witam,
niniejszym dołączyłam do zaszczytnego grona osób pozostających w kręgu zainteresowania stowarzyszenia CLARITY. W sumie trochę się dziwię, bo czytałam Was na bieżąco i wydaje mi się że nie mam żadnych niedozwolonych klauzul, ale jak widać się mylę.
Co ciekawe, przez 2 tygodnie bezpośrednio poprzedzające mail od Clarity, jakaś firma no i producent mojego sklepu spamowali mi skrzynkę z ofertą sprzedaży regulaminu, którą mówiąc kolokwialnie -olałam. Ciekawe, czy to ma ze sobą związek ?
Proszę o pomoc, co mogę odpisać ? Poniżej wklejam mail - jeśli o mnie chodzi, napisany trochę "nie po polskiemu", co nie budzi wiarygodności. Nie wiem, czy ktoś (czytaj: producent mojego sklepu który mnie wcześniej spamował) się nie podszył. Proszę o info, z jakiego adresu mailowego przychodziły do Was wezwania ?
Witam,
W związku z notorycznym i lekceważeniem naszej wcześniejszej informacji dotyczącej poprawnego regulaminu jak i plików cookie nie zostały wykonane.
Pozwoliłem sobie kliknąć w stopkę Państwa sklepu gdzie zostałem przeniesiony na stronę producenta sklepu. Nawet producent świadczy tego typu usługi tworząc regulaminy jak i pliki cookies które są prawnie obowiązkowe.
Świadczy to w sposób jednoznaczny, że Państwo nie mają najmniejszego zamiaru na stworzenie wymaganych przez prawo w/w rzeczy.
W związku z powyższym zmuszeni jesteśmy do złożenia pozwu sądowego przeciwko firmie XXX.
Sprawdzałam w sieci - większość osób dostaje najpierw zawiadomienie, że mają poprawić regulamin, ten mail, mimo, że treść wskazuje inaczej, jest pierwszym. Ponadto został wysłany z komercyjnej skrzynki vp.pl