Widzenia z dzieckiem

• Autor wątku Autor wątku OCEANIA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Oceanio jestes silna kobieta.Napewno poradzisz sobie z ta cała sytuacja.
Zobaczysz ze dzieciaki beda radosne po tym spotkaniu :) Głowa do góry.Bedzie dobrze :wink: Pozdrawiam :)

Ja nie odważyłam się powiedzieć dzieciom gdzie jest ich tatuś. Dlatego podziwiam cię Oceanio. Myślę ze skoro dzieciaczki wiedzą gdzie jest tatuś to napewno będą szczęsliwe, ze w koncu się zobaczą. Piszesz że starannie je przygotowujesz na to spotkanie, wiec napewno będzie wszystko dobrze. Może i ja kiedyś zdecyduję się na to. Na razie jednak jadę w piatek sama. Pozdrawiam.

Oceanio, rozumiem Cię, zwłaszcza, że Ciebie przy tym spotkaniu nie będzie. Rozumiem Twój niepokój i obawy ale myślę też sobie, że dzieci mają stosunkowo prosty świat. Nie wiem jaki jest wiek Twoich chłopców, ale na przykładzie mojej córki mogę powiedzieć, że odkąd wie, jest spokojniejsza. Tak, jakby przyjęła to jako coś, co musi być i już. Na widzenia z tatą się cieszy, siedzi mu na kolanach, a potem nawet jej się leciutko (?) nudzi i dla atrakcji chodzi po soczek do kantyny. Myślę, że z dziećmi będzie lepiej niż możesz przypuszczać, problemem jest to, że to TY nie możesz go zobaczyć, dlatego takprzeżywasz. Ale będzie dobrze, w końcu to minie (truizm ale prawda), trzymaj się i jedz! (nie bądź śmiercią na chorągwi). :serce: :serce: :serce:

Oceanio :ok: bedzie dobrze,jesteśmy z Tobą i bedziemy czekać .

:serce: :serce: :serce: dziękuję Wam bardzo.Udało mi się dziś przekazać drogą nietypową R wiadomość,że dzieci będą w piątek..Jestem spokojniejsza,bo wiem,że będzie nastawiony na ich pojawienie,nie będzie to dla Niego szokiem(pisał mi,że widzenie będzie miał z dziećmi w sobotę,a tu wyniknął piątek...)
Dziękuję

zobaczysz jak teraz wie że dzieci będą to i on nastawi się do tego psyhicznie będzie dobrze napewno trzymam kciuki :)

Proszę Was,bądzcie jutro ze mną myślami,od 12 na pewno będę już sama pod aresztem.Prześlijcie mi wtedy :serce: Dziękuję dziewczyny

Oczywiście :serce:
Ty możesz poczekać na poczekalni nie koniecznie na dworze. :)

:serce: :serce: :serce: Jestem z Tobą myślami jutro pod aresztem, ubierz sie ciepło, u nas sypie od rana , bialuśko, :lol: a drogowcy mają już wakacje :lol:

Całym :serce: jestem z Toba, tak dzisiaj jak i jutro.Trzymaj sie :) Będzie dobrze, zobaczysz.

Oceanio będziesz tak blisko...On będzie to czuł :) . Trzymaj się kobietko-jesteśmy z Tobą :)

Oceanio!
Wiem jak to boli i "troszkę" rozrywa z nerwów,że On jest tak blisko z zarazem daleko.
Ale bedzie dobrze.
Dołączam sie do trzymania kciuków. :serce:

Oceanio, jutro (no może nie idealnie o 12-tej ale jak najbliżej!) masz moje :serce: ! TYrzymaj się!

Dziękuję Wam :serce:
Jesteśmy gotowi.Ale już wiem,że dziś nie zmrużę oka,niestety.
Dziękuję

Ach jak ten czas leci,już jutro Twoje dzieci zobaczą tatusia!!
Wyśpij sie dziewczyno,bo przed Tobą duzo czekania i stania.
Trzymamy kciuki i czekamy tu na ciebie ,aż zdasz nam relacje.

:beer:dziś moi Przyjaciele postanowili mnie rozluźniź.Chwała im za to,ale to dopiero jutro :beer: :beer: ,dam sobie

Oceanio to cudownie postaram sie zadzwonić po 12 trzymaj sie kochana :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Oceanio myślami i :serce: :serce: :serce: jestem z Toba.Mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót