C
CzarnaLdz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Angel 1649
Wielkie dzięki jeszcze raz.Dziś dowiedziałam się,że jest w Strzelewie,a tam widzenia tylko w niedziele są
Więc śmigam w niedziele
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
angel1649 napisał:jesli chodzi o pozwolenia to na bezdozorowe nie ma co liczyc!a tak z innymi to spoko
angel1649 napisał:witam orientuje sie ktos jak mozna zdobyc tu w potulicach widzenia bezdozorowe i jak one wygladaja?
angel1649 napisał:hej zielonapowiedz mi a jak one wygladaja?
angel1649 napisał:witam ! kto wie jak wyglada otrzymanie przerwy w potulicach? jaka jest sedzina?[/QUOT
przerwa w Potulicach nie zależy od tylko sędziego to tez zależy od prokuratora zależy za co siedzi czy dobrze się sprawował itd.
A jeśli pytasz o sędzinę to słyszałam że jest w porządku kobieta
Laurka423 napisał:czy w Potulicach jeszcze raz musi mnie wpisac na liste czy automatycznie lista jest zatwierdzana i nie musi pisac prosby a ja nie musze wysylac ksero dowodu os?
szka napisał:Nie musi pisać prośby jeżeli byłaś na liście widzeń w poprzednim ZK
kassia1980 napisał:a tego bym się upewniła w zk,bo w Potulicach potrzebne jest ksero dowodu które dołącza osadzony do listy odwiedzających.
kassia1980 napisał:szka w Potulicach nie spotkałaś się z czymś takim?widocznie jesteś z kręgu najbliższej rodziny,pozostali muszą wysłać ksero dowodu-z którym osadzony będzie wiedział co zrobić.