Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Angel 1649:) Wielkie dzięki jeszcze raz.Dziś dowiedziałam się,że jest w Strzelewie,a tam widzenia tylko w niedziele są:) Więc śmigam w niedziele:)Pozdrawiam:)

witam orientuje sie ktos jak mozna zdobyc tu w potulicach widzenia bezdozorowe i jak one wygladaja?

angel1649 napisał:
jesli chodzi o pozwolenia to na bezdozorowe nie ma co liczyc!a tak z innymi to spoko

angel1649 napisał:
witam orientuje sie ktos jak mozna zdobyc tu w potulicach widzenia bezdozorowe i jak one wygladaja?

No jak nie ma co liczyć to po co pytasz?
Do tego w tym właśnie temacie dokładnie opisano jak te widzenia wyglądają!!!

Mój mąż jest w Potulicach i widzenia bezdozorowe są ok.Dostaje się je w ramach nagrody.

hej zielona :) powiedz mi a jak one wygladaja? kurcze moj maz stara sie o te nagrody ale nie wie w jaki sposob moze je zdobyc:(

witam ! kto wie jak wyglada otrzymanie przerwy w potulicach? jaka jest sedzina?:)

angel1649 napisał:
witam ! kto wie jak wyglada otrzymanie przerwy w potulicach? jaka jest sedzina?:)[/QUOT

przerwa w Potulicach nie zależy od tylko sędziego to tez zależy od prokuratora zależy za co siedzi czy dobrze się sprawował itd.
A jeśli pytasz o sędzinę to słyszałam że jest w porządku kobieta

Witam mojego Skarba przewiezli do Potulic na P1.czytajac posty troche sie boje ze nie wpuszcza mnie na widzenie...jestem konkubina i zastanawiam sie czy bedac juz w innym zk bylam na liscie i wchodzilam bez problemu na widzenia czy w Potulicach jeszcze raz musi mnie wpisac na liste czy automatycznie lista jest zatwierdzana i nie musi pisac prosby a ja nie musze wysylac ksero dowodu os?
I jeszcze 1 pytanie czy na P1 tez sa takie wielkie cele tzn 16 os czy to tylko na P2?
I prosze o konkretne info jak z zakupami?Czy te kartki z danymi osadzonego sa tam czy to ja musze je miec przygotowane? Czy po zakupy musze isc z lista czy przy okienku mowie co chce kupic?

Ostatnia edycja:
Laurka423 napisał:
czy w Potulicach jeszcze raz musi mnie wpisac na liste czy automatycznie lista jest zatwierdzana i nie musi pisac prosby a ja nie musze wysylac ksero dowodu os?

Nie musi pisać prośby jeżeli byłaś na liście widzeń w poprzednim ZK

Laurka: Zakupy robisz w kantynie sa kolejki i karteczki obok i piszesz dane. Przy okienku mowisz co chcesz ale zawse lepiej miec napisane szybciej sie kupuje i wiecej czasu spedzasz ze swoim
angel1649: o bezdozorweo Twoj maz musi sie starac, nie wiem tam wymyslaja jakies konkursy sprzata on wie za co sa nagrody niech sie stara. Widzenia sa w tych malych salkach przy stoliczkach, panowie czasami zagldaja

Witam

jestem tu nowa mojego miśka własnie przewiezli do zk potulicach i będe tam jeżdziła przez rok z poznania Jezdzi tez ktoś z poznania? jak wygląda sprawa zakupów w kantynie do jakiej kwoty mozna je robić i czy jest dobrze zaopatrzona ?

szka napisał:
Nie musi pisać prośby jeżeli byłaś na liście widzeń w poprzednim ZK

a tego bym się upewniła w zk,bo w Potulicach potrzebne jest ksero dowodu które dołącza osadzony do listy odwiedzających.

kassia1980 napisał:
a tego bym się upewniła w zk,bo w Potulicach potrzebne jest ksero dowodu które dołącza osadzony do listy odwiedzających.

Nigdy nie spotkałam się z takim czymś, ale dla pewności oczywiście lepiej zapytać w ZK. ;-)

Mam pytanko jak wyglada sytuacja z telefonami na P1.Moj skarb od soboty nie dal znaku zycia i troche sie martwie...

Może Cię już nie kocha, może przehandlował kartę za super najnowsze spodnie, może telefon się popsuł, może jest spora kolejka oczekujących.

Aj Forg ty to od razu masz czarne mysli...Kochac pewnie kocha:)Karte tel ma, o modzie w zk raczej nie mysli...Pytam bo dopiero od soboty jest w Potulicach i nie wiem jak to tam wyglada...Pytanie skierowane do osob ktore maja kogos bliskiego na P1.Co jaki czas mniej wiecej dzwonia?

Laurka mogą dzwonić co drugi dzień.
ponieważ twój dopiero co tam trafił,może też musi trochę poczekać ,i mogą być 2 ostatnie problemy które wymienił Forg.

szka w Potulicach nie spotkałaś się z czymś takim?widocznie jesteś z kręgu najbliższej rodziny,pozostali muszą wysłać ksero dowodu-z którym osadzony będzie wiedział co zrobić.

kassia1980 napisał:
szka w Potulicach nie spotkałaś się z czymś takim?widocznie jesteś z kręgu najbliższej rodziny,pozostali muszą wysłać ksero dowodu-z którym osadzony będzie wiedział co zrobić.

Nie, nie pisałam o Potulicach. Nie spotkałam się, w sensie, że nigdy w żadnym ZK w kótrych byłam nie spotkałam się z takim czymś, że potrzebne jest ksero dowodu, ale to nie wyklucza, że w innych tak jest. :) Z najbliższej rodziny też nie jestem, a mimo to do każdego ZK wchodziłam na widzenia bez problemu.

Dziewczyny poczytajcie wczesniejsze posty na temat Potulic a nie powielajcie pytan. iem ze tam byla potzrebna kserokopia dowodu ale to chyba nic strasznego bo i tak musisz sie nim okazac

Powrót