forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
Bez powodu widzenie zostało skrócone?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mama.stasia napisał:Czy są jakieś przepisy na to?
Warto się z nimi kłócić?
Będę tam w piątek i będę bardzo dokładnie patrzeć na zegarek i w razie czego zwrócę im uwagę, a jeśli to nie pomoże to zwrócę się z prośbą o widzenie się z dyrektorem, bo oni myślą, że są nie wiadomo kim tam...
łobuziak napisał:dzisiaj dzwonił do mnie mój łobuz. jutro rusza w transport. Może ktoś wie, dokąd może trafić, jeżeli ma P1? Dokąd najczęściej "transportują" z tego ZK?
łobuziak napisał:dzisiaj dzwonił do mnie mój łobuz. jutro rusza w transport. Może ktoś wie, dokąd może trafić, jeżeli ma P1? Dokąd najczęściej "transportują" z tego ZK?
i czy list za nim pojedzie? Bo dzisiaj wysłałam
forg napisał:Do jednostki penitencjarnej położonej w Polsce. Nie podałaś nawet przyczyn wytransportowania - a jest ich mnóstwo.
byly pensjonariusz napisał:znam to wszystko...![]()
byly pensjonariusz napisał:jesli ktos ma jakiekolwiek pytania dot..ZK Siedlce-pytajcie smialo...znam ten ZK prawie na wylotpracowalem tam,pozniej dali przepustki...i warunkowe...znam to wszystko...
![]()
byly pensjonariusz napisał:NIE SKARGI TYLKO POCHWALY!!!!!!!!!!!! taki funkconariusz z automatu zostaje zawieszony do czasu wyjasnienia-bo jak to mozliwe zeby ktos na klawisza pochwale napisal....