Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam
Mam pytanie czy w Czerwonym Borze zmieniły się dni widzeń? Ja jeszcze w marcu jeździłam we wtorki lub środy... Piszecie o środzie i piątku. Mój mąż jest na śledczym może to ma znaczenie..

zlotam1979 moj nie czekal dlugo poniewaz dostal dobra opinie od kuratorki i go przeniesli wiec wiesz a na prace dalej czeka bo jak narazie nie ma tam nic :(tez sie denerwuje

Maja1212 no to jest tak jak ty napisalas ale o wiele lepiej niz na p2 czyli polotworku a np jak juz jest na liscie pracujacych a jeszcze pracy nie ma to jak z widzeniami i lepiej lepiej w soboty niz w tygodniu

Moj we wtorek rozmawial z wychowawczynia i wychowawczyni mu powiedziala ze ma w czwartek komisje czyli jutro ta przepustkowa ale poszedl sprawdzic na liste i nie ma go na liscie do tej komisji tak sie wkurzyl ze szok i ja tak samo :(

Jeszce 5 miesiecy a mi ciebie ciagle brak kocham Cie

Jesteś jak oddech ziemi,
Zroszonej rannym deszczem.
Jesteś jednym promieniem słońca,
Który świeci mi jeszcze.
Jesteś jak słowik,
który co dzień do mnie przylatuje.
Jesteś! I za to ci dziękuję.

mam male pytanie kto jutro jedzie do zakladu karnego na widznie :) mogla bm z kims sie zabrac
moze ktos jedzie z ełku

Jesteś jak oddech ziemi,
Który świeci mi jeszcze.
Jesteś jak słowik,

Dziewczyny, może wiecie czy widzenia są we wtorki i czwartki?

wera82 zelezy na jakim oddziale twoj siedzi :) moj np siedzial na p2 to byly srody i piatki teraz siedzi na d2 czyli pawilon dla pracujacych i tam sa widzenia w soboty

wera82 na śledczaku jest inaczej a inaczej jeżli już skazany! Jeśli miałby podgrupę p1(zamek) to widzenia wtorki, czwartki. Jeśli natomiast p2 (półotwarty) to środy i piątki. Pozdrawiam :) :)

zgodze sie z maja1212 takie sa widzenia dla skazanego a na d2 czyli na pawilonie dla pracujacych jest w soboty :)

Jeszce 4 miesiecy a mi ciebie ciagle brak kocham Cie

Jesteś jak oddech ziemi,
Który świeci mi jeszcze.
Jesteś jak słowik,

czy ktos moze powiedziec jak z wokandami w czerwonym borze? jesli ktoś ma p2, w poprzednim zk na p1 tez pracował i ma wzorową opinie od wychowawcy i kuratorki.

hejka. Mój S. miał wokandę 2-ego. sorki ze dopiero piszę ale nie mam za bardzo dostępu do neta. Był na p2. I wyszedł z pierwszej wokandy ;) nie tak tragicznie z tymi wokandami. tego dnia z występujących wyszło więcej niż połowa - nie pamiętam dokładnie ile. Dziewczyny, skoro wasi chłopcy są grzeczni to nie przejmujcie się bo wyjdą tak samo jak mój S. Najgorsze ostatnie chwile , te myślenie : wyjdzie czy nie wyjdzie ? Bądźcie dobrej myśli. Teraz nie wierzę że mogę tu pisać jak doczekana ... kwestia czasu i każda się doczeka.:) trzeba przeżyć to co nam pisane ;)

googi powiedz jaki miał wyrok i ile siedział i jaki czas miał juz p2 do wokandy. ( przepraszam ze pytam ale chyba to dość istotne)

kochana202 jeżeli Twój jeszcze nie pracuje to możesz do niego jezdzić w środy i w piątki.
A co do wokand to zazwyczaj z pierwszych wychodzą z małymi wyrokami.

hejka dziewczyny moj jest na p3 i ma pierwsza wokande w polowie wrzesnia i mial wyrok rok 3 miesiace i 25 dni to jak moze wyjsc na 1 wokandzie moj ma dorba opinie od kuratorki czeka na prace bo jzu jest zarejestrowany jako pracujacy i jest na pawilonie dla pracujacych mial program skaczyl kurs komputerowy jakie ma szanse na wyjscie z 1 wokandy prosze o dobra odpowiedz :)

Kiedy ciebie nie ma,
wolno plynie czas,
Bledną gwiazdy w chmurach,
Nawet ksieżyc zgasł.
Nie ma ust Twych ciepłych,
Za to są marzenia.
Tylko gdy Cię ujrzę,
Skończą się cierpienia:(

Cześć mój ma wokande 10-11 czerwca i to już jego 3 wokanda będzie :P
Oj ale mam nadzieje ze już w końcu wyjdzie :) za nim 2,5 latka przesiedziane a zostało 1,5 roczku do końca :mad:

ola 86 zalezy za co twoj siedzi i jaki mial wyrok moj ma maly wyrok i i za glupote swoja wlasna siedzi bo slyszalam ze za to co moj siedzi ostatnio wyszlo 2 osoby na 1 wokandzie a reszta nie wyszla

Kiedy ciebie nie ma,
wolno plynie czas,
Nawet ksieżyc zgasł.
Za to są marzenia.
Tylko gdy Cię ujrzę,
Skończą się cierpienia:(

Kochana202
Moj Kotek siedzi hmm....
A więc jak miał 17 lat trafił do wiezienia i dostał przepustke w 18 gdzieś i nie powrocił z niej..... na wyrok 4 latka do odsiadki :( a juz mineło 2,5 latka wyroku i 3 wokanda przed nim w czerwcu :)

Ps. co do widzenia w sobotki to jest mało ludzi :) i szybko wchodzi sie!!

ola 86 wiem wiem ze jest malo osob w soboty i sie szybko wcodzi na widzenia a to dltego ma taki duzy wyrok moj K ma wyrok 1 rok 3 miesiace i 25 dni wiec wiesz i tez sporo zostalo do odsiadki bo koniec kary kaczy sie 30 kwietnia 2010 roku a wokande ma w polowie wrzesnia i mam taka nadzieje ze wyjdzie n a 1 wokandzie tak jak tamci co pod koniec kwietnia wyszli i przeczyta post 91 ona ma racje ze z malymi wyrokami wychodza na 1 wokandzie a twoj ma spory wyrok

Kiedy ciebie nie ma,
wolno plynie czas,
Nawet ksieżyc zgasł.
Za to są marzenia.
Tylko gdy Cię ujrzę,
Skończą się cierpienia :(

Kochana202 mój Kotek ma wyrok z przed ponad 10 lat :P przekonał sie ze nie mozna uniknąć tego :)
Jak Twoj tam siedzi to pewnie sie znaja :P bo mój pracuje w bibliotece :D ale czeka juz miesiac na prace poza terenem więzienia:)

nie wiem czy sie znaja moj jest na pawilonie dl apracujacych i wiesz tez juz miesiac czeka do pracy poza terenem wiezienia byl juz na liscie dla pracujacych byl zarejestrowany ale znowu cos pisal mowil mi co ale nie pamietam ala moj tez sporo czasu bo wiesz pisal caly czas do sadu o odrocznie ale 30 stycznia policja zabrala go z pracy ale mowil ze odsiedzi swoje i bedzie mial sokoj nie bedzie musial po sadach sie ciagac tylko teraz boje sie o pozyczki jego zeby znowu nie poszedl siedziec

Kiedy ciebie nie ma,
wolno plynie czas,
Nawet ksieżyc zgasł.
Za to są marzenia.
Tylko gdy Cię ujrzę,
Skończą się cierpienia :(

Jak już pisałam w temacie wolnym mój Kotek w środe staje na 2 komisje w ciagu miesiaca :) zobaczymy co to bedzie :D wiec do środy trzymam kciuki :tuptup:

Powrót