ZK KAMIŃSK

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk kamińsk

Mój bardziej jest zadowolony z kamińska jeżeli chodzi o jedzenie, na białołęke narzekał, bo mniej dawali, ale to też są osobiste odczucia. A jeżeli chodzi o zakupy w kantynie to do marca tego roku były bez ograniczeń, ale wraz ze zmianą dyrektora, weszły różne zmiany między innymi ograniczenie zakupów w kantynie.
Mala kobietko twój ukochany też może sobie kupować na wypisce tylko, że musi mieć pieniądze na koncie, a wypiske mają co 10 dni.
A jak tam któryś z waszych jest na kursie, bo mój tak i właśnie go realizuje.:D Przynajmniej ma zajęcie i mniej czasu na myślenie;)

wlasnie nie wiem jak to bedzie z ta wypiska bo wplacalam mu tu na bialej czy te pieniadze ida za nim?bo nie zdażył wykorzystac tych pieniedzy moze ja wplace jeszcze raz na konto ale juz na kaminsk dlugo czekaja tam na pieniadze bo dzwonil i mowil ze w czwartek ma wypiske to jak jutro wysle to czy otrzyma ich w czwartek/

jak mozna starac sie o widzenie jesli wnioski juz zostaly zlozone wielokrotnie jestem narzyczona i dostalam dwie zgody ale jednorazowe ale znow musi skladac kolejne by byla zgoda a to dosc dlugo trwa .. kto decyduje o widzeniu i czy ja moge sie starac ??

RE: Zk kamińsk

niunia81 napisał:
jak mozna starac sie o widzenie jesli wnioski juz zostaly zlozone wielokrotnie jestem narzyczona i dostalam dwie zgody ale jednorazowe ale znow musi skladac kolejne by byla zgoda a to dosc dlugo trwa .. kto decyduje o widzeniu i czy ja moge sie starac ??

Możesz sie starac, w tym celu radzę się udac do pana dyrektora na rozmowę :)

Skazany musi wpisac Cie na liste osob odwiedzajacych. Pierwsze slysze by to nie skazany staral sie o widzenie a osoba z zewnatrz.

Becia900 napisał:
Skazany musi wpisac Cie na liste osob odwiedzajacych. Pierwsze slysze by to nie skazany staral sie o widzenie a osoba z zewnatrz.

To w takim razie mało słyszałaś:D . Koledze , który przebywał w ZK Białołeka, nie chcieli wpisac dziewczyny na liste bo stwierdzili , że i tak duzo osób z rodziny qo odwiedza. Więc udała się do pana dyrektora i po rozmowie z nim została na tą listę wpisana;)

dziekuje za podpowiedzi

wracajac do tematu to skazany moj narzyczony skladal juz wnioski o widzenie i wykreslil z listy odwiedzajacych polowe osob zostawil tylko 4 i chcial zebym byla wpisana :) to po 5 wnioskach dali mi widzenie jednorazowe , probowalam dzwonic do ZK i zapytac lecz uzyskalam odpowiedz ze to Pan dyrektor podejmuje decyzje ... a dodzwonic sie do Pana dyrektora jest ciezko a nie ukrywam ze jechac 200km w jedna strone na rozmowe nie jest mi łatwe zwlaszcza jak sie pracuje,

niunia81 napisał:
dziekuje za podpowiedzi

wracajac do tematu to skazany moj narzyczony skladal juz wnioski o widzenie i wykreslil z listy odwiedzajacych polowe osob zostawil tylko 4 i chcial zebym byla wpisana :) to po 5 wnioskach dali mi widzenie jednorazowe , probowalam dzwonic do ZK i zapytac lecz uzyskalam odpowiedz ze to Pan dyrektor podejmuje decyzje ... a dodzwonic sie do Pana dyrektora jest ciezko a nie ukrywam ze jechac 200km w jedna strone na rozmowe nie jest mi łatwe zwlaszcza jak sie pracuje,

W takim razie napisz prośbe do dyrektora, opisz sytuację i czekaj na odp:),

wszytsko fajnie ale :):) on 29 lipca juz ma koniec kary .. i wychodzi juz na wolnosc a w lipcu regulaminowo ma 2x po 60 min i chcialam jechac ... a nie wiem czy przez telefon uda mi sie cos zalatwic :( , a i nie wiecie moze jak to jest jak juz sie wychodzi o ktorej wypuszczaja .. ?

Becia900 - słuchaj, karen33 ma rację. Ja sama pisałam prośbę i dzwoniłam do Dyrektora Zakładu. Nie wiem dlaczego, ale wpisali mnie od razu na stałe, bez żadnego gadania, czy też tłumaczenia. Po prostu pogadałam sobie z Panem Dyrektorem (byłym już teraz) na luzie, bez specjalnych ą czy ę i za tydzień pojechałam na pierwsze widzenie. Nie ma z tym problemu - tak mi się wydaje, bo mój przypadek był szybko i pomyślnie załatwiony.

niunia81 - jeśli chodzi o godziny wyjścia, to nie mam wiedzy na ten temat. Sorki (dlatego, że mój jeszcze nie wyszedł). Nie wiem, czy inaczej wychodzą na przepustkę, a inaczej opuszczają całkowicie Zakład. Na bank musi to być do godz.15:00. Wychodzi w lipcu piszesz ... Szczęściarz :) To po co do Niego już jechać, daj spokój. Zaraz będziecie razem, nie warto jeszcze poczekać te kilkanaście dni? Tym bardziej, że 200 km to całkiem sporo... Ja mam jeszcze kilkanaście miesięcy na czekanie, także niunia81 kochana, nie rób kolejek na bramie :) (żartuję) Pozdrawiam i oczekuję konwersacji. Pa!:lol:

Proszę nie pisać posta pod postem - jest funkcja edytuj - oraz przestrzegam przed urządzaniem sobie pogaduszek ... - moderator

Ostatnią edycję dokonał moderator:

niby tak ale to jeszcze 28 dni ... a te 200 km ( w jedna strone ) to mala wycieczka... jutro zadzwonie do P. Dyrektora i zobacze co da sie zrobic :) nie powinni robic klopotow jak juz tak malo zostalo:) a co do kolejek :P to powiem ci ze jak bylam 2 tyg temu w sobote to pusto bylo , ogolnie zle polozone jest i z dojazdami ciezko jak sie nie ma 4 kolek

rozmawiałam z P. Dyrektorem i naprawde jest milym mezczyzna zalatwilam telefonicznie widzenie i wpisanie na liste tak ze spokojnie moge juz jezdzic na widzenia 2 ( bo tylko tyle zostalo do wyjscia) pozdrawiam :)

Jak tam obeceni urzeduje PANI dyrektor :) KAren Jakbys nie zauwazyla jest to watek ZK KAMISNSK nie Bialoleka :)

W ZK Kaminsk dyrektorem jest jest mezczyzna nawet mozna to sprawdzic na stronie ZK

niunia to czemu mojemu mezowi Pani dyrektor pomogla zk opuscic?

Drugim lub 3 zastepca dyrektora jest kobieta I glownie ona zajmuje sie tymi sprawami jak bylam na widzeniu tez mowili mi bym z ta pania rozmawiala ale now ukrywam ze pan glowny dyrektor jest lepiej dostepny pod telefonem I Milo sie z nim rozmawia

Narzeczona, ale moderator to rozumie więc spokojnie - do "luźniejszych" rozmów związanych z więziennictwem służy: http://forumprawne.org/wieziennictwo/135531-temat-wolny-40.html oraz prywatne wiadomości.
A o porządek na forum trzeba dbać, żeby następnym czekającym zostawić tu względny porządek, żeby nie musieli szukać istotnych informacji między zdaniami o tym kto nie ma robić kolejek pod bramą...
A funkcja edytuj powstała po to, by z niej korzystać, a nie pisać kilka postów pod sobą rozciągając tym samym temat, gdy można wszystko ująć za jednym razem.

Powyższy wpis winien być skierowany poprzez PM - czyli prywatną wiadomość

ja również rozmawiałam z panem dyrektorem telefonicznie i czy on jest miły nie powiedziala bym tego ale jak byłam na widzeniu mój łobuz powiedział mi żebym rozmawiała z panią dyrektor więc takowa osoba istnieje

kpt. mgr Arkadiusz Szpakowski - dyrektor
kpt. mgr Andrzej Kinal – zastępca dyrektora
kpt. mgr Zdzisław Szewczyk – zastępca dyrektora
por. mgr Aneta Jagiełło-Albert – zastępca dyrektora

Powrót