ZK KAMIŃSK

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk kamińsk

jak jest z opieką medyczna w tym zk:)

hej, jak ktos bedzie jechal z gdanska, elblaga to w niedziele moge zbrac -)pozdrawiam

RE: Zk kamińsk

mala kobietka napisał:
jak jest z opieką medyczna w tym zk:)

Z opieka jest tragicznie jak w większości ZK. Jak się przeziębisz to oczywiście obowiązkowo Calpiryna "tabletka na wszystko";)

Czy ktoś może wie o której wypuszczają na wolność ???

Konkretnie nie wiadomo ale do 15 musza wypusic :)

Drogi Forgu ostatnio Waz wychodzil i chyba on lepiej wie do ktorej wypuszczaja :)

RE: Zk kamińsk

Becia900 napisał:
Drogi Forgu ostatnio Waz wychodzil i chyba on lepiej wie do ktorej wypuszczaja :)

Ty użyłaś sformułowania "muszą wypuścić" a nie słowa "wypuszczają".
Nie wiem czy wiesz, ale w jednostki SW "czynne" są całą dobę.

A nie wiem czy wiesz ze administracja do 15 pracuje :)

Ale jesteś uparta ...
Później ktoś będzie miał do Ciebie pretensje, ze powiedziałaś, że do 15 muszą wypuścić. Nie muszą i tyle.
Oprócz pracującej administracji są jeszcze pełniący służbę. Całą dobę. I oni mogą zwolnić osadzonego - uprzednio przygotowanego. Np. o 20 go mogą zwolnić.

oczywiście, tak samo jak w sobotę administracja nie pracuje a osadzeni jakimś dziwnym cudem wychodzą jednak na wolność.

Jakbyscie nie zauwazyli to jest watek o zk w Kaminsku. Anthony a zobacz moj maz otrzymal wpz w piatek ok. godziny 13 i powiedzieli mu ze wyjdzie w poniedzialek bo do 15 nie wyrobia sie z dokumentami,depozytem itp.a w weekendy NIE WYPUSZCZAJA :)

Hej czy ktoś z okolic warszawy jedzie w sobote lub w niedziele na widzonko:)

Witam. Dzis mojego G przewieźli do Zk Kamińsku.:confused: Jestem bardzo ciekawa zwyczaju tam panujacego ? czy sa ograniczenia jesli chodzi o zakupy ? Ile razy w tygodniu tel ? Czytałam wcześniejsze posty , ale moze jednak cos sie zmieniło. Co mozecie więcej powiedzieć mi o tym zk ? Pozdrawiam.:D

Zakupy 5 kg jesli chodzi o telefon to jest dziwnie z telefonami bo jeden tydzien dzwonią co 2 dni póżniej tydzień przerwy nie ma wogóle a póżniej raz na tydzień tak jest na p1 zakład spoko może być SW też da się wytrzymać lepiej jest jak na białej tylko że to jest koniec świata ale spoko

witaj mała kobietko... mam faceta w tym zakładzie,mieszkom w okol wawy ciekawa jestem czym tam jeździsz i czy wogóle byłaś jak możesz to odpisz,chciałabym także się wybrac ale chyba ciężko z dojazdem:roll:

tak jeżdże raz w miesiącu czasami 2 razy w tą sobotę też będą jechali bez samochodu nie da rady jechać co prawda są chyba z Olsztyna autobusy ale to chyba trzeba by było wyjechac dzień wczesniej

A jak w tym Zk jest jesli chodzi o przepustki , prace i wokandy ? :mad:

nic na ten temat nie wiem bo mój ma zamek także nie pracuje i nie wychodzi na przepustki a wokandy podobno są ale bardzo mało wychodzi więcej tz R wypuszczaja

Mój tez jest na zamku , mam nadzieję , ze szybko mu zmienią podgrupę na R2. Bo przede mna tysiące km podliczając trasy jak przejadę do niego. Jak jedzenie w tym Zk ? Moj strasznie wybredny dlatego tez się pytam :D Dużu jest ten Zk ?

Powrót