ZK KAMIŃSK

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk kamińsk

Dziewczyny ja tam jezdzilam ponad 1,5 roku wiec jakies pytania to piszcie PW. A co do dojazdu z Olsztyna to nie ma problemu okejki jezdza pod sam zaklad (przynajmiej w marcu jeszcze jezdzly) :)

Jeżeli chodzi o jedzenie to mój nie narzeka, choć z paczki bardzo się ucieszył, nawet kebab mi przeszedł, a bałam się że mnie wyśmieją:) Zakupy w kantynie niby do 5 kg, ale przymykają na to oko;) Jeżeli chodzi o dojazd PKS to nie mam zielonego pojęcia:) Jeżdżę tam już teraz dwa razy w miesiącu bo nie mam daleko, zaledwie 30 km. Jakby któraś się wybierała 3 października to niech napiszę priv, miło by było z kimś tam posiedzieć pogadać niż samemu się nudzić;)

Witajcie.
Jeśli jest na tym forum osoba, która by mi pomogła rozwiązać mój problem to byłabym wdzięczna. Chodzi o to że "mój" facet może już były, gdyż ostatnio nasze stosunki są beznadziejne ale nie bede sie zagłębiać siedzi aktualnie w kaminsku w zakładzie zamknietym. Trafił do wiezienia po raz drugi za pobicia. Wczesniej "ukrywał" się za granicą, a złapali go w czerwcu 2010, gdzie trafił do półotwartego w kaminsku. Mial wyrok łączny 2 lata. Pisał podobno coś do sądu o zmniejszenie wyroku czy cos w tym stylu (przepraszam, że tak pisze ale zupełnie się nie znam na tych sprawach) i podobno zmniejszyli mu do 1,5 roku. Przeniósł się do zakładu półotwartego w "dubinach" ponieważ miał tam prace na wolności i z tego co twierdził za dobre sprawowanie itd. ma wyjść w czerwcu tego roku, czyli po roku odsiadki, ale jego "mądra" głowa jak zwykle pokusiła go do złego i wypił z chłopakami w pracy, po powrocie do zakładu zbadali go alkomatem i trafił do zakładu zamkniętego w kamińsku, gdzie aktualnie przebywa, jak juz wczesniej wspomnialam nasz kontakt strasznie sie popsul i mam wrazenie ze on wiecznie mnie oszukiwal z przepustkami, ze wczesniejszym wyjściem itd. dlatego chcialabym się poradzic kogoś kto się zna na tym i mógłby mi powiedzieć jak jego sytuacja teraz wygląda po tym wybryku... czy jest szansa na wczesniejsze wyjscie? martwie sie strasznie o niego, bo wiem ze dobry z niego czlowiek, tylko bładzi jak każdy z nas :( ale zle mu nie zycze i bardzo bym chciala zeby stanąl na nogi i zalezy mi na jego wczesniejszym wyjściu :( Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

RE: Zk kamińsk

Myszka1991 napisał:
mógłby mi powiedzieć jak jego sytuacja teraz wygląda po tym wybryku... czy jest szansa na wczesniejsze wyjscie? martwie sie strasznie o niego, bo wiem ze dobry z niego czlowiek, tylko bładzi jak każdy z nas :(

Dobry człowiek. Nie obrażaj dobrych ludzi, proszę.
Sam sobie przekreślił możliwość wcześniejszego wyjścia, pokazał naocznie, gdzie ma wszelkie zasady i przepisy.

Nie o taką pomoc prosiłam... i nie prosiłam o ocene, nie pomogłeś mi ;]

Zapytałaś, czy "wybryk" mu zaszkodził. Udzieliłem jasnej odpowiedzi.
Nie prosiłaś o ocenę - to po co ten wątek o tym, jaki to on dobry?

MYSZKA 1991 z twojej opowieści wynika,że twój facet jest jakby trochę nieodpowiedzialny i po tym co zrobił na pewno wcześniej nie wyjdzie... o pracy i przepustkach tez może zapomniec. a po za tym piszesz że siedzi za pobicia więc jak może byc dobry z niego chłopak?????????

Paati - nie zaczynaj, bo dostaniesz jak ja wiązkę bluzg i tyle z tego będzie.

RE: Zk kamińsk

forg napisał:
Paati - nie zaczynaj, bo dostaniesz jak ja wiązkę bluzg i tyle z tego będzie.

ale koleżanka chyba cię nie zbluzgała:wow:

A ja powiem ze mojemu ex mezowi za kare zamkneli grupe zwiezli do kamisnka i wyszedl z 3 wokandy o ktora wystapil sam dyrektor zakladu. Wiec nigdy nic nie wiadomo

Nakładane kary są formą resocjalizacji. Człowiek musi czuć karność. Becia900, Twój ex najwidoczniej uległ procesowi resocjalizacji.

Hey,
czy jest ktoś z Warszawy kto odwiedza swojego bliskiego w ZK Kamińsk?
I z kim ewentualnie za dopłatą mogłabym zabrać się?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;-)

Czy jakas pani wybiera sie z warszawy w sobote(1.10.2011) do zk kaminsk? Moge zabrac ...zawsze taniej:)

Witam.W sobote wybieram sie do Kaminska.jezeli ktos jest chetny z Warszawy moge zabrac .Pozdrawiam

Cześć,
jest ktoś z Warszawy kto jeździ do ZK w Kamińsku??
Z kim mogłabym się zabrać, oczywiście za odpłata??. Pozdrawiam :)

Cześć mam pytanie czy ktoś jezdzi z Warszawy do Zakładu Karnego w Kamińsku z kim mogła bym się zabrac?Pozdrawiam.

Witam jade w sobote do kaminska.jezeli ktos jest chetny moge zabrac 2 osoby.pozdrawiam

Hej prosze powiedzcie mi duzo tu wyczytałam , rózne macie opinie, moze konkretnie may jeszcze szanse by tam go nie przewiezli starac sie tam nie jechac?jest mozliwosc wyjscia z wokandy czy nie bardzo?przed terminem?odpiszcie konkretnie dzieki

co do przedterminowego to jak ja pamiętam to falami raz mieli humor raz nie, cieżko cokolwiek zrobic zeby tam nie trafic , my po TA poprostu pisalismy prośby do dyrektora z uzasadnieniem ale to zależy od ich widzi mi sie :) jak tam trafił odrazu napisał o przeniesienie bliżej i po pol rokuzwieżli go do radomia.

Jade jutro(10.12) do Kaminska.Jezeli ktos jest chetny moge zabrac 2 osoby z Warszawy.

Powrót