ZK KAMIŃSK

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk kamińsk

Czy osadzony w kamińsku może posiadać laptopa? Jak tak to w jaki sposób może się o niego postarać?

Z tego co mi znajoma mowila to podobno mozna. A by go miec pewnie trzba go kupic a osadzony musi napisac prosbe ;)

Laptopa, ha ha. Ja chciałem mieć w kamińsku tłumacza elektronicznego to mie wychowawca wyśmiał;).... ale prośbę można pisać;)...i próbować;)

Troszkę mnie rozbawiło z tym laptopem, ja musialam dzwonic do wychowawcy pytac, czy dlugopis moge wysłac.
Gerard mozesz mi powiedziec jak wyglada sprawa ze zmiana podgrupy z R1 na R2? Bardzo zalezy nam zeby D. mój dalej chodzic do szkoły, bo teraz to niemozliwe. Czy musi upłynąć jakis czas do wystawienia na komisje? Mój w Kaminsku jest od dwoch tygodni.

a wczesniej miał R-2 i mu zamkneli na R-! i do Kamińska przywieźli?

Musi miec odsiedziane min 6 msc bez roznicy czy zjechal karnie czy dopiero co zaczal wyrok.
Misiek moze Cie rozbawilo ale chyba kobietka na bramie by nie wymyslala sobie ze ktos tam ze znajomych ma :)

Ostatnia edycja:
RE: Zk kamińsk

Becia900 napisał:
Musi miec odsiedziane min 6 msc

Nie, nie musi. Może mieć ocenę okresową nawet co dwa tygodnie. Nie może jednak mieć rzadziej niż co 6 miesięcy.

Ale chyba bez wzgeldu na to czy dopiero co zaczal wyrok czy dopiero mu grupe zamkneli musi byc 6 msc?

Becia900 napisał:
Ale chyba bez wzgeldu na to czy dopiero co zaczal wyrok czy dopiero mu grupe zamkneli musi byc 6 msc?

Ok. Możesz napisać o czym piszesz? Bo ja w sumie nie grypsuję i nie rozumiem co to znaczy "zamknęli podgrupę".

forg napisał:
Bo ja w sumie nie grypsuję i nie rozumiem co to znaczy "zamknęli podgrupę".
To pora sie nauczyc :) Najmadrzejszy "stroz" forum a nie rozumie?

Ale ja do Ciebie niczego nie oczekuje cos by mnie interesowalo bym wziela kkw i sie dowiedziala by Ci spracowany urzedniku nie przeszkadzac :) Z reszta to nie jest watek do takich dyskusji :)

forg, skoro Becia900 do Ciebie niczego nie oczekuje więc sobie nie przeszkadzaj ;-)

Czy ktos wie moze jak jest w Kaminsku z wystapieniem ZK o warunkowe zwolnienie? Czy czesto zdarzaja sie takie przypadki?

martusiaa2003 napisał:
Czy ktos wie moze jak jest w Kaminsku z wystapieniem ZK o warunkowe zwolnienie? Czy czesto zdarzaja sie takie przypadki?

Skład z Olsztyna przyjeżdża i nie dają. Na recydywie na pewno nie a na petce nie wiem.

Zk wystepuje o wpz. Tylko trzeba sie bardzo starac ( chyba normalne)

dzieki:) wlasnie chodzilo mi o petke. Wiem ze jest trudno ale jestesmy na dobrej drodze zeby uzyskac wystapenie z ZK. Chcialam sie dowiedziec ile w tym prawdy czy ktos sie w Kaminsku z tym spotkal:)

Obecnie czekam az maz stanie na komisje o wystapienie zk o wpz

witam...bardzo zainteresowaly mnie wasze opowiesci,weszlam na to forum,poniewaz mam brata od 2 tyg.w tym ZK i chcialam sie czegokolwiek dowiedziec jak wygladaja odwiedziny.Obecnie przebywam w Hiszpani i chce za 2 tyg przyjechac do polski i nie wiem czy bede mogla go odwiedzic,bo nie jestem pewna czy wpisal mie na liste odwiedzajacych.wczesniej bylam wpisana,ale przebywal winnym ZK i nie wiem czy w Kaminsku jestem na liscie,bo moze wpisal mame lub innych bliskich.Nie mam jak si skontaktowac z nim zeby zapytacjedynie co to moge list wyslac i potwierdzic wizyte,ale czasami stad nie dochodza lub funkcjonariusze pzretrzymuja dluzszy czas,a list stad idzie do 12dni poczta.Nie wiem tez czy moe mu zrobic jaks paczke czy zabrac tylko pieniazki.jeeli mozecie odp.Zgory dziekuje

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Mozesz zrobic paczke,pieniadze tez mozesz wziac. Mozesz zadzwonic do zk i sie spytac z reszta jestes jego siostra wiec bez problemu powinnas wejsc na widzenie. Widzenia odbywaja sie w weekendy.

Powrót