ZPAV a chomikuj.pl

• Autor wątku Autor wątku Placek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak Ci nie odpisali, to czekaj. Sprawdź co najwyżej czy nie wpadli do Spamu, albo co. W końcu to oni chcą od Ciebie pieniędzy, a nie odwrotnie.

nie ma ich w spamie. w kazdym razie zadnych danych nie podam poki mi nie napisza tego co chce wiedziec. bo takie listy to sobie kazdy do kazdego moze wyslac.

gucza odezwij sie jak sie u ciebie sprawy maja jak odpisza.

jak na razie nie odpisują, ale również nie podam danych dopóki nie podadzą mi za jakie pliki mam płacić.

miło wiedzieć że jesteś taka harda jak ja:) nic mi nie odpisali narazie w sprawie kwoty:)

harda jestem dopóki nie zobacze kwoty jaką mam zapłacić:D a może odpuszczą ;);)

odpisali, nie napisali ile mam zapłacić tylko żebym podała swoje dane i umowe podpisała w Wawie. Więc im odpisałam że najpierw chciałabym wiedzieć ile mam zapłacic i czy jest inna mozliwośc podpisania, bo nie mam jak dotrzeć do stolicy bo daleko mieszkam

zielematt i jak już wiesz ile masz zapłacić?
ja sie dowiedziałam i nie wiem czy płakać czy cieszyć się, że nie nie jest to tak dużo jak inni.

nie wiem bo mi odpisali bardzo lakonicznego maila ze nie wiedza o jakiego uzytkownika chodzi wiec sie teraz wqrwilem bo w koncu co oni wiedza? ile dostalas do zaplaty?

ja radziłam, żeby podać nazwę chomika, żebyś potem nie miał problemu, ja mam aż/tylko 7900 zł. Napisałam im maila czy dałoby radę zmniejszyć kwotę albo jakoś na długoterminową spłate kredytową

7900??? to ty chyba miałaś po kilkaset razy te piosenki pobierane. u mnie zadna nie byla pobrana wiecej niz 3 razy. nikt ode mnie muzyki nie pobierał. zreszta raz ja sam cale foldery od siebie pobralem.

nie to chodzi o to, że oni wliczają wszystkie pliki niestety. ale widzę, że każdemu inaczej liczą, wiec nie wiem jaką mają metodę

Zawsze możesz zapytać skąd im się wzięła taka, a nie inna liczba.

napisali mi o ilość plików jakie obejmuje kwota i przyznam, że myślałam, że będę musiała zapłacić dużo więcej. Oby tylko można było to rozłożyć na sensowne raty. Pewnie odpiszą dopiero w wtorek bo teraz dłuższy weekend.

gucza no a ile bylo tych plikow? i ile to ci wyszlo w przeliczeniu na plik? ja slyszalem ze chodzi im tez o ilosci pobran.

gucza odpisz, chyba dlugi weekend zaliczasz:D chcialbym wiedziec jaki jest przelicznik za plik:)

wiesz co ten przelicznik to chyba jest indywidualny, bo jakbym miała liczyc 1.2 zł za plik to bym znacznie więcej zaplaciła, a tak to mi wychodzi niecałą złotówkę, wiec nie wiem jak to jest

dopiero teraz zobaczyłam jakie bzdury napisałam, moja matematyka się kłania. chodziło mi, że wyszło mi niecałe 2 zł. za plik. z tego co wiem to w kwocie, którą trzeba zapłacić ZPAV nalicza sobie również kasę dla siebie. jak na razie znowu cisza w mailach, bo facet z którym rozmawiałam poszedł na urlop i dał mi kontakt do innego, z którym mam rozmawiać, a ten nie odpisuje

aha rozumiem, no to wiecej troche cie wyszlo. a podalas im juz dane? napisali ci o jakie konkretnie pliki im chodzi? negocjujesz z nimi ta kare?

Powrót