T
Tunia2012
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
Oj bardzo pomogles
jasne ze tak powinno byc! Ja Tobie tez zycze powodzenia ale dasz sobie z pewnoscia rade
))
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
_Frees_ napisał:Czyli podsumowując te wywody o odsetkach:
moim zdaniem od każdej raty alimentacyjnej liczymy odsetki osobno do dnia zapłaty czyli za wrzesień liczymy 500 zł x 13% / 365 dni i te dzienne odsetki liczymy przez liczbę dni do dnia zapłaty. Natomiast nie mogę się zgodzić z tym, że odsetki można liczyć od 500 zł potem od 1000 zł itd bo liczymy to podwójnie, przecież inne odsetki wyjdą od 500 zł a inne od 1000 zł i nie ma znaczenia, że te od 1000 zł policzymy od października, a nie od września. To miałbym dodawać odsetki wyliczone od września od kwoty 500 zł do dnia zapłaty, potem dodać do nich wyliczone od października od kwoty 1000 zł do dnia zapłaty, potem od listopada od kwoty 1500 zł do dnia zapłaty??? To policzę odsetki kilkakrotnie.
mecenaso85 napisał:Żadne nerwy po prostu podobają mi się minki hehe. Wniosek jest napisany dobrze, wyraźnie gość chce odsetki za miesiąc wrzesień, październik, listopad, grudzień, i nie ma co szukać na siłę problemów, tak pisze się w alimentach. Ale jak mawiał poeta róbta co chceta.
Talib220 napisał:jednakże wykluczam możliwość pełnienia jakichkolwiek funkcji w organach spółki.