P
podkop_kreta
jadycha napisał:Z karnego 3 - chyba położył mnie ne peius (wnbiosłem o skazanie w pkt 1).
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5![]()
szacun!!!!!!! piękny wynik sportowy! ważne, że z karnego nie pisałeś opinii.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jadycha napisał:Z karnego 3 - chyba położył mnie ne peius (wnbiosłem o skazanie w pkt 1).
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5![]()
arvb napisał:Nie wszędzie. W ZG zła reprezentacja dawała również ocenę pozytywną.
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5![]()
nil napisał:napiszcie proszę jak ktoś ma pełnomocnika po stronie nowaka?
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5![]()
aplikant_ napisał:Jadycha gratuluje, szacun, a z cywila i admina miałeś wszystko co w kluczu? czy przed wynikami zauważyłeś w swoich pracach jakiekolwiek uchybienia czy wszystko na tip top?
jadycha napisał:Cywil miałem wszystko co w kluczu + (niepotrzebnie jak myslę) art. 45 drogowego. Uchybienia? Oczywiście: zaskarżyłem pkt I co do odsetek, ale zaskarżyłem też pkt III w całości noi V co do kosztów.
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5![]()
aplikant_ napisał:czyli obrało 36 %... a czy kielce to nie ta mała przytulna izba o której pisał loyd??
jadycha napisał:Ta sama.
blablab napisał:Właśnie Loyd! Gdzie on jest! Niech mówi co i jak!
jadycha napisał:Oznaczyłem pozwanego jako:
MGM Asekuracja Towarzystwo
Ubezpieczeń S.A. w Warszawie-
Oddział w Rzeszowie
ul. Żeromskiego 10
35 - 959 Rzeszów.
magnat_1 napisał:Zadzwoniłem do OIRP Kielce - nie zdało 26 osób z 71.