Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
jadycha napisał:
Z karnego 3 - chyba położył mnie ne peius (wnbiosłem o skazanie w pkt 1).
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5:D

szacun!!!!!!! piękny wynik sportowy! ważne, że z karnego nie pisałeś opinii.

arvb napisał:
Nie wszędzie. W ZG zła reprezentacja dawała również ocenę pozytywną.

U nas z tego co wiem nie. Przechodziły jednak umowy bezwarunkowe z założeniem, że oświadczenia zostały złozone.

Jadycha gratuluje, szacun, a z cywila i admina miałeś wszystko co w kluczu? czy przed wynikami zauważyłeś w swoich pracach jakiekolwiek uchybienia czy wszystko na tip top?

aplikant_ napisał:
Jadycha gratuluje, szacun, a z cywila i admina miałeś wszystko co w kluczu? czy przed wynikami zauważyłeś w swoich pracach jakiekolwiek uchybienia czy wszystko na tip top?

Cywil miałem wszystko co w kluczu + (niepotrzebnie jak myslę) art. 45 drogowego. Uchybienia? Oczywiście: zaskarżyłem pkt I co do odsetek, ale zaskarżyłem też pkt III w całości noi V co do kosztów. Oznaczyłem pozwanego jako:
MGM Asekuracja Towarzystwo
Ubezpieczeń S.A. w Warszawie-
Oddział w Rzeszowie
ul. Żeromskiego 10
35 - 959 Rzeszów.

Z tym, że chyba traktowali (tak jak ja) ten oddział jako adres do doręczeń, bo tak też wskazywał pełnomocnik pozwanego.

Co do admina to miałem 149, ale miałem też materialne, złą opłatę od skargi.

jadycha napisał:
Cywil miałem wszystko co w kluczu + (niepotrzebnie jak myslę) art. 45 drogowego. Uchybienia? Oczywiście: zaskarżyłem pkt I co do odsetek, ale zaskarżyłem też pkt III w całości noi V co do kosztów.

Czyli jest światełko w tunelu dla tych co skarżyli pkt I w cywilu. ale rozrzut ocen jest ogromny, skoro były też takie osoby które dostały za to ndst. (nie wiadomo czy tylko za to, czy dodatkowo za inne błędy). koszty w V w całości?
Przyłączam się do gratulacji..

jadycha napisał:
Z karnego 3 - chyba położył mnie ne peius (wnbiosłem o skazanie w pkt 1).
Gospodarcze 4
cywil 5
admin 5
test 5:D

piękny wynik :) gratulacje mecenasie jadycha :) klasa klasa klasa :)

Zadzwoniłem do OIRP Kielce - nie zdało 26 osób z 71.

czyli obrało 36 %... a czy kielce to nie ta mała przytulna izba o której pisał loyd??

Tak, 37% i MS przestało podawać statystyki na swojej stronie... Czyżby marketingowo to źle wypadało??

a co z loydem?

wyjazd do Chorwacji go nie usprawiedliwia :P

jadycha napisał:
Oznaczyłem pozwanego jako:
MGM Asekuracja Towarzystwo
Ubezpieczeń S.A. w Warszawie-
Oddział w Rzeszowie
ul. Żeromskiego 10
35 - 959 Rzeszów.

To bardzo miła wiadomosć. Lubięto!!!
No i oczywiście gratulacje - wynik imponujacy:)

magnat_1 napisał:
Zadzwoniłem do OIRP Kielce - nie zdało 26 osób z 71.

26? 2 osoby test, 7 - karne, 11 - cywil, 10 - admin, 10 - gospodarcze, łącznie 40...czyżby zatem aż tak dużo osób miało po dwie oceny ndst?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót