Egzamin radcowski 2011

• Autor wątku Autor wątku ann_torun
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Andd79!!! to w tym tygodniu sprawdzimy, czy mieliśmy szczęście co do Komisji:),

szymku napisał:
Jak wiesz drogi Endrju, ja również nie piję, bowiem po alkoholu miewam migreny....

Niemniej zamierzam zacząć.

Endrju...ale ja Zdzisiek jestem...a po tym egzaminie to nawet Czesiek.

Waw-iak napisał:
Andd79!!! to w tym tygodniu sprawdzimy, czy mieliśmy szczęście co do Komisji:),

no tak...ten elememt puzelków jeszcze (mimo różnych wieści) jest nie odsłonięty. Najgorsze jest to że ten egzain to wampir energetyczny. I gówno prawda że to 4 dni... trwa to na długo przed, w trakcie sinusoida osiaga zenith i później do wyników spada...zero osiągnie pewnie długo po wynikach

Ciągle jest w nas nadzieja. tak przynajmniej do wyników.
potem albo radość albo dołek i zbieranie sił na odwołanie.

NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻE MIAŁBYM TO ZDAWAĆ w przyszłym roku. to jak zgoda na tortury, które właśnie trwają już u mnie pół roku,

Ta masakra w Gdańsku jest niewyobrażalna...
W szoku jestem :P.

Hejka
Gratulacje dla wszystkich co zdali i powodzenia tym co będą walczyć z odwołaniami. Trzeba walczyć do końca. Ja właśnie dziś dostałem uchwałę pocztą, jak się patrzy na wyniki w necie po kodach to człowiek zawsze ma trochę obawy:-)

olis napisał:
Hejka
Gratulacje dla wszystkich co zdali i powodzenia tym co będą walczyć z odwołaniami. Trzeba walczyć do końca. Ja właśnie dziś dostałem uchwałę pocztą, jak się patrzy na wyniki w necie po kodach to człowiek zawsze ma trochę obawy:-)

Kochana Komisja i Kochana Poczta Polska

Waw-iak napisał:
Ciągle jest w nas nadzieja. tak przynajmniej do wyników.
potem albo radość albo dołek i zbieranie sił na odwołanie.

NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻE MIAŁBYM TO ZDAWAĆ w przyszłym roku. to jak zgoda na tortury, które właśnie trwają już u mnie pół roku,

wysłałem Ci priva

zgadzam się patrzę na ta listę z komisji nr 1 w gdańsku i oczom nie wierzę
większości moich znajomych, którzy są świetnymi fachowcami tam nie ma
w wielu przypadkach uważam że są lepszymi prawnikami ode mnie i to nie pozwala się w pełni cieszyć z osobistego sukcesu

także czekam, choć właściwie już bez jakiejkolwiek nadziei. Błąd w reprezentacji to ponoć gwarantowany balon. Tylko i aż uchybienie jednemu przepisowi zapewne zmarnotrawiło kilka miesięcy nauki. No cóż, już za rok egzamin - chciałoby się zaśpiewać... I cóż tu się dziwić żądaniom doradców prawnych;) Oszczędzają sobie tylu "wrażeń", a pewnie będą mieli co chcą...

justii.reina napisał:
zgadzam się patrzę na ta listę z komisji nr 1 w gdańsku i oczom nie wierzę
większości moich znajomych, którzy są świetnymi fachowcami tam nie ma
w wielu przypadkach uważam że są lepszymi prawnikami ode mnie i to nie pozwala się w pełni cieszyć z osobistego sukcesu

a przepraszam, ilu Was zdawało w Gdańsku, to są już wszyscy?

Szczere wyrazy współczucia Gdańsk !!!
Jak można ludzi po 3,5 rocznej aplikacji tak źle potraktować. To już nic nie znaczą nasze zdane kolokwia, praktyki w sądach, dobre opinie od sędziów, praktyki w kancelarii????? O co chodzi z tą aplikacją???? Jak oni nas przygotowali do egzaminu ???????????????
To po co ta aplikacja????

Kibolski napisał:
Ta masakra w Gdańsku jest niewyobrażalna...
W szoku jestem :P.
zastanawiające jest, jak postąpią dwie pozostałe komisje w Gdańsku, czy dostosują się i też będą przycinać, czy puszczą z 80% - wtedy dysproporcja będzie trudna do wytłumaczenia...

kirk napisał:
gdansk, komisja nr 1 - na 68 osob 25 zdalo.... ja jestem w tej wiekszosci :(

co to są za wyniki!!! dołujące na pewno. szkoda, że tak dużo osób oblali...szkoda, że nie jesteś w tej mniejszości jednak. :(:

pan abc napisał:
a przepraszam, ilu Was zdawało w Gdańsku, to są już wszyscy?
nie, to 1 komisja, znana ze swej szczególnej ciętości jeszcze z ub.r., z tego co pamiętam, na sali było 66 stolików, raczej wszystkie zajęte, zatem zdawała podobna liczba osób. ale my zdawaliśmy w połączeniu z koszalińską. jestem w szoku - z naszego roku 13 osób, z kosza 5, reszta w liczbie 7 sztuk to nie wiem, pewnie ub.r. lub wolni strzelcy...

magat napisał:
nie, to 1 komisja, znana ze swej szczególnej ciętości jeszcze z ub.r., z tego co pamiętam, na sali było 66 stolików, raczej wszystkie zajęte, zatem zdawała podobna liczba osób. ale my zdawaliśmy w połączeniu z koszalińską. jestem w szoku - z naszego roku 13 osób, z kosza 5, reszta w liczbie 7 sztuk to nie wiem, pewnie ub.r. lub wolni strzelcy...

dokladnie. komisja nr. 1 jest dosc znana.... ale w tym roku pobili swoj rekord z zeszlego...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót