W
Waw-iak
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 75
Andd79!!! to w tym tygodniu sprawdzimy, czy mieliśmy szczęście co do Komisji
,
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szymku napisał:Jak wiesz drogi Endrju, ja również nie piję, bowiem po alkoholu miewam migreny....
Niemniej zamierzam zacząć.
justii.reina napisał:boże a ja w takich nerwach i nieświadomości żyję
zdałam !!!! szampany własnie zostają otwierane
ale najniższa zdawalność w kraju jest przerażająca
Waw-iak napisał:Andd79!!! to w tym tygodniu sprawdzimy, czy mieliśmy szczęście co do Komisji,
olis napisał:Hejka
Gratulacje dla wszystkich co zdali i powodzenia tym co będą walczyć z odwołaniami. Trzeba walczyć do końca. Ja właśnie dziś dostałem uchwałę pocztą, jak się patrzy na wyniki w necie po kodach to człowiek zawsze ma trochę obawy![]()
ja teżKibolski napisał:Ta masakra w Gdańsku jest niewyobrażalna...
W szoku jestem.
Waw-iak napisał:Ciągle jest w nas nadzieja. tak przynajmniej do wyników.
potem albo radość albo dołek i zbieranie sił na odwołanie.
NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻE MIAŁBYM TO ZDAWAĆ w przyszłym roku. to jak zgoda na tortury, które właśnie trwają już u mnie pół roku,
justii.reina napisał:zgadzam się patrzę na ta listę z komisji nr 1 w gdańsku i oczom nie wierzę
większości moich znajomych, którzy są świetnymi fachowcami tam nie ma
w wielu przypadkach uważam że są lepszymi prawnikami ode mnie i to nie pozwala się w pełni cieszyć z osobistego sukcesu
zastanawiające jest, jak postąpią dwie pozostałe komisje w Gdańsku, czy dostosują się i też będą przycinać, czy puszczą z 80% - wtedy dysproporcja będzie trudna do wytłumaczenia...Kibolski napisał:Ta masakra w Gdańsku jest niewyobrażalna...
W szoku jestem.
kirk napisał:gdansk, komisja nr 1 - na 68 osob 25 zdalo.... ja jestem w tej wiekszosci![]()
Waw-iak napisał:Kochana Komisja i Kochana Poczta Polska
nie, to 1 komisja, znana ze swej szczególnej ciętości jeszcze z ub.r., z tego co pamiętam, na sali było 66 stolików, raczej wszystkie zajęte, zatem zdawała podobna liczba osób. ale my zdawaliśmy w połączeniu z koszalińską. jestem w szoku - z naszego roku 13 osób, z kosza 5, reszta w liczbie 7 sztuk to nie wiem, pewnie ub.r. lub wolni strzelcy...pan abc napisał:a przepraszam, ilu Was zdawało w Gdańsku, to są już wszyscy?
magat napisał:nie, to 1 komisja, znana ze swej szczególnej ciętości jeszcze z ub.r., z tego co pamiętam, na sali było 66 stolików, raczej wszystkie zajęte, zatem zdawała podobna liczba osób. ale my zdawaliśmy w połączeniu z koszalińską. jestem w szoku - z naszego roku 13 osób, z kosza 5, reszta w liczbie 7 sztuk to nie wiem, pewnie ub.r. lub wolni strzelcy...