M
markol321
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
tak ja.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rzepinka napisał:mam takie pytanie czy ktos mial odczynienia ze sg z rzeczenicy? zrobilim zdjecie z tylu pojazdu jak jechalismy nad morze w lipcu przyslali mi za tydzien standardowy druk i nic nie odpisalem byla cisza w pazdzierniku informacje ze sie przypominaja a dzis dostalem kolejny druk do wypelnienia juz drugi na zdjeciu nie widac kierujacego teraz pytanie zaniechac sprawy przesla do sadu czy dadza sobie spokoj? ewentualnie moze ktos mial podobny przypadek i jakie koszta wyszly w nakazowym? manadt mam na 100 zk lub 150 zl z punkt. ale jakbym mial dostac nakazowy z grzywna za niewskazanie kierujacego na 200 zl to wole zaplacic a tym debi.. nawet zl !!! jak dostane z sadu to juz za mandat nie musze placic?
kforum napisał:SN orzekł, że mogą, jesteś do tyłu kolego.....![]()
hubertozz napisał:w kwestii zwrotu kosztow, trzeba jakis wniosek wypisac, zwrot jest od razu na miejscu, jak to wyglada?