J
Janussz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 334
Dzięki za uznanie.mattyah napisał:za to Ty jesteś sukcesem, zapewne nie tylko na tym forum![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki za uznanie.mattyah napisał:za to Ty jesteś sukcesem, zapewne nie tylko na tym forum![]()
Nie przejmuj się tym nazwiskiem teścia.załamany1 napisał:Bywa tu jakiś admin lub mod?!
kujawiaczkaa napisał:i tak źle i tak niedobrze,
napiszesz że Ty się spieszyłeś i chcesz pouczenie - 90% będzie mandat, przyznaleś się
olejesz sprawę, to skażą Cię za niewskazanie, za prędkość umorzą
najlepiej i najpewniej pisać zgodnie z prawdą, tzn. podaj zamknięty krąg osób które wtedy mogły użytkować auto, tzn. Ty i brat. Ale nie pamiętasz kto prowadził.
Brat niech zezna, że też nie pamięta.
Rafi1990 napisał:Tylko co ja mam niby napisać im?
załamany1 napisał:Napiszcie mi proszę co mam robić w sprawie odpowiedzi której do tej pory nie dostałem z GITD, a dotyczyć miała wysłania do mnie zdjęcia mojego samochodu.
Na początku marca minie pół roku. :x
To psychiczne znęcanie się. Zgodne z prawem.gajwer napisał:To chyba dobrze? Po roku sprawa się przedawni, jeśli nie wniosą sprawy do sądu.
kujawiaczkaa napisał:mamy ci podyktować?
przecież napisałam Ci w poście wcześniej, że jeśli masz na wezwaniu wskazać osoby którym powierzyłeś (a nie kto kierował, nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz), to wskazujesz
że w tym czasie z pojazdu mogły korzystać dwie osoby, ja lub brat.
To organ ma wskazać i udowodnić kto kierował akurat w tym miejscu.
Na zdjęciu od tyłu tego nie widać więc sprawa jest do uwalenia, ale trzeba
czytać, choćby ten wątek.