No nic, zmontowałem odpowiedź z wyjaśnieniem, dlaczego nie mam innych danych, a na podstawie poprzednich postów z tego tematu poprosiłem też o uzupełnienie dokumentów, bo przysłali tylko raport ze zdjęciem i kopię legalizacji urządzenia. Mam nadzieję że się odczepią...
Swoją drogą, czy jakiś paragraf precyzuje, jakie dane należy im podać? Bo bezpośrednio z art. 78 ust. 4 ustawy PORD to nie wynika. Zwróciłem też uwagę, że sami w formularzu użyli sformułowania "w zakresie posiadanej wiedzy" w kontekście podawania danych wskazywanej osoby. Dlatego uważam, że obowiązek spełniłem, a na podstawie podanych informacji to oni mają obowiązek przeprowadzić postępowanie wyjaśniające, a nie ja.
I żeby nie było - gdybym to ja złapał się na zdjęcie, to zapłaciłbym bez kręcenia nosem, bo należy im się ta kasa(pomijam już ewentualne miejsce ustawienia, gdzie 13km/h więcej mogłoby nie stwarzać żadnego zagrożenia). A że prawko mam od 8 lat i tylko raz dostałem mandat(i to za to, że nie zabrałem ze sobą dowodu rejestracyjnego), chyba o czymś świadczy...