Mi co najmniej 10 pkt nie policzyli.
Z karnego w 1 pytaniu miałem - 3/5 zgodnie z kluczem i podane podstawy prawne(śledztwo,notatka nie może być dowodem i kwestia dot. podejrzanego)
W 2 pytaniu - napisałem, że mamy do czynienia z człowiekiem i prokurator popełnił błąd umarzając postępowanie
W 3 pytaniu - poruszyłem tylko art. 55 k.p.k
Z cywilnego napisałem wszystko zgodnie z kluczem, że testament jest nieważny, że poszukiwanie testamentu art. 670, napisałem też art. 510, napisałem art. 200, napisałem że przekazanie było niewłaściwe na podstawie odpowiedniego artykułu, napisałem całe trzecie pytanie(zgodnie z kluczem), zrobiłem tylko jeden błąd z tym pasierbem i bratem, a napisałem że słusznie uznano za uczestników syna i córkę, napisałem że powinno dojść do dziedziczenia ustawowego.
Z administracyjnego napisałem 3/4(podałem art. ust. o świadczeniach i odpowiedni artykuł, stwierdziłem że decyzja jest nieważna) w 4 podałem złą podstawę prawną.
Z karnego sobie przyznałem 8pkt z admina 11 z cywila 16, celowo sobie bardzo rygorystycznie punktowałem, a i tak dostałem 25pkt, pogodziłem się z porażką i nie zamierzam z tym nic robić, nawet już mi nie żal, ale uważam że zostałem skrzywdzony.