C
CarycaKatarzyna
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 50
coleilee napisał:Sama bym nie uwierzyła, gdyby mi się to nie przydarzyło. W poniedziałek dzwonili, że zaświadczenie od lekarza nie takie, bo numer załącznika został w nagłówku. Jasne, rozumiem. Spytałam czy reszta dokumentów jest w porządku, Pani odpowiedziała, że tak, reszta jak najbardziej się zgadza. Załatwiłam lekarza żeby jak najszybciej im to dostarczyć, w czwartek zaświadczenie doszło i otrzymuję telefon z kssipu, że nowe zaświadczenie jest jak najbardziej ok, ale formularz z danymi jednak im się nie podoba bo coś tam się nie tak wydrukowało i mam przysłać nowy. Lol.
Sama nienawidzę zostawiania rzeczy na ostatnią chwilę dlatego powysyłałam im wszystko dosłownie chyba 10 albo 11 stycznia, ale mam wrażenie że oni się teraz już do takich pierdół przyczepiają, że to chore.
Naprawdę przyczepili się o to, że na zaświadczeniu wydrukował się numer załącznika? Ja też tak mam na obydwu zaświadczeniach i nikt do mnie nie dzwonił, ani nie pisał... a dokumenty wysłałam 15 stycznia i 17 stycznia były już w KSSIP