endorfinalna napisał:
Więc nie wiem po co takie głupoty piszesz. :what:
Głupoty powiadasz ? ciekawe,ciekawe...nigdy nie sądziłam,że zaskoczenie może być głupotą.
Cóż człowiek uczy się całe życie.
Z całą pewnością,jeśli jesteś tak "cudowną" i mądrą osobą w realiach to pewnie pocałujesz klamkę,bo ktoś z numeru 69 nawet nie będzie chciał z Tobą rozmawiać.
a założysz się,że jakbyś poprosiła o chleb to byś go dostała ?
Forg,oczywiście jest taka możliwość ale bardziej prawdopodobne jest to,go prezydent ułaskawi.No chyba,że mój mąż Tobie coś takiego powiedział lub wiesz to z własnego doświadczenia a więc jeśli tak to zwracam honor ;]
Wiem,że są inne możliwości jak to,że listy wysyła się tam tylko raz w tygodniu,w którymś poprzednim poście przyznałam się,ze nie wzięłam tego pod uwagę i że grzecznie będę czekać...ale nie no skąd,trzeba było "nienawiścią" ?
co więcej odp na mój post zupełnie nie na temat i nie potrzebnie pociągnąłeś dyskusję o tym czy chce pisać czy nie
Jakoś odczuwam ostatnio przypływ Twojej złośliwości i uszczypliwości co do moich postów.Lubisz się we mnie zaczepiać,bo wiesz,że podejmę dyskusję i będę swego bronić a Ty będziesz mógł się popisać swoim sztywnym pojęciem o relacjach między skazany-czekająca ? Nie wiem no rajcuje Cię to czy o co tu teraz chodzi,bo przyznam,że nie rozumiem Twoich intencji...