keira
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
samarytanka7 potrzebujesz talonu zeby wysłać płyty dvd, ale prasa powinna przejść normalnie. No i czasami są problemy z przegrywanymi płytami...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gazety, książki możesz listem wysłać, a na płytę talonsamarytanka7 napisał:Mam pytanie - czy mogę wysłać mojemu mężowi w liście gazetę? Czy on musi mieć specjalne pozwolenie na takie przesyłąnie gazet? I jeszcze jedno - ma na celi DVD i prosił mnie żebym wysyłała mu po jednej płytce z filmem lub muzyką na audio. Czy wysyłając listem dostanie tą płytkę? Jeśli nie jest oryginalna tylko nagrywana?
usazz napisał:ja mojemu tez chcialam powysalc gazety, ale powiedzial mi ze na to potrzeba zgody dyrektora.
usazz napisał:Szkoda mi ich... siedza w celi, z nudow mozna oszaleć i nawet sa problemy z wyslaniem glupich gazet.
dziubek232 napisał:A nie lepiej zadzwonić do ZK i powiedzieć że chcesz wysłać list