endorfinalna
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 658
anula30 Nie zawsze ! Bywa tak, że idzie za adresatem, a bywa i tak, że wraca. na to nie ma reguły. I jeden przykład to nie stanowi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
okreslona napisał:Witam. Kilka dni temu mój znajomy został tymczasowo aresztowany. Chciałabym wysłać do niego list. Co musiałabym zrobić? Za wszelkie odpowiedzi, dziękuję.
miszka1988 napisał::what:napisać list i wysłać![]()
miszka1988 napisał:jego imie i nazwisko kogo jest synem i adres aresztu sledczego i tyle:
list napewno dojdzie do niego ale troche to potrwa bo jest cenzurowany
jako nadawca piszesz swoj adres z kodem, imie nazwisko...na wszelki wypadek jak by go wrociliokreslona napisał:Czy swój adres mam podać?
renia 111 napisał:niemam pojecia wiem ze zakład jest na ulicy cipaga1 a zakład karny ciupaga 1b tak wyczytałam w necie-martwie sie tylko ze nieotrzyma bo jest napisany areszt a ulica zakładu![]()
renia 111 napisał:Czyli duze szanse sa ze moj otrzyma list-pomimo ze napisał ulice zakładu w białołece zamiast aresztuciekawe kiedy dostanie do rak go-bo we wtorek bedzie w areszcie bo wysłałam go proritetem z irlandi w czwartek a idzie tak ok 4 dni robocze-bo juz niemoge sie doczekac na odpisanie-bo niema mojego nowego adresu wiec czeka pewnie na moj list
![]()