G
Gajana
Tak, mają karty w sprzedaży i będzie mógł sobie kupić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szka napisał:malami uważam, że przesadzasz, to nie jest 5 letnie dziecko, ma swój rozum. Chociaż... dla mnie to trochę dziwne, myślę, że gdyby chciał to by się skontaktował. Mój P. też jest po raz pierwszy w ZK i w momencie osadzenia stawał na głowie, ale odezwał się.
Ptasior napisał:Musisz być na karcie widzeń jesli jesteś dla osadzonego osobą mającą inne nazwisko niż on i chcesz go odwiedzać. Matka, ojciec, brat, siostra, żona nie musi być wpisana na kartę widzeń. No chyba, że żona zachowa swoje nazwisko.
Czyli???Chłopie. Nie dezinformuj. Można mieć inne nazwisko i być osoba najbliższą. Wystarczy to udowodnić i już.
Ptasior napisał:Czyli???
Ptasior napisał:To nie szybciej wpisać np. konkubinę czy kuzyna na kartę widzeń niż udowadniać niewiadomo ile kto jest kim?
Ptasior napisał:Nie musisz być. Musisz być na karcie widzeń jesli jesteś dla osadzonego osobą mającą inne nazwisko niż on i chcesz go odwiedzać.
Mery Jane napisał:Na kopercie z tylu napisalam adresata
ingab napisał:dobrze dobrze:Listy do zk dochodzą z calego swiata,jesli sa dobrze zaadresowane , oplacone i nie zginą gdzies po drodze...Na pewno otrzyma list.