J
JusticeEIN
W sumie Akte chyba masz rację, bo skoro mój list dociera od razu, to listonosz musi zaglądać tam często 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Akte napisał:I w ogóle jak to się ma do przepisu, który tu wkleiłam co? Następny dzień to następny dzień, a nie następny, w którym zjawi się listonosz:!:
anthony napisał:Ahahahahahaha, a tak się ma że jak list zostanie wrzucony do skrzynki to uważa się już go za wysłany. Reszta to jest sprawa poczty jak i kiedy odbiera listy ze skrzynki nadawczej.
Poza tym poczta nie żyje tylko z korespondencji skazanych ale również i z... serwisów aukcyjnych. Wystarczy popatrzeć ile teraz paczek ze sobą wożą listonosze.
Tak się składa, że wszędzie listy odbierane są codziennie ahahahahaanthony napisał:Ahahahahahaha, a tak się ma że jak list zostanie wrzucony do skrzynki to uważa się już go za wysłany. Reszta to jest sprawa poczty jak i kiedy odbiera listy ze skrzynki nadawczej.
Można można, a jeśli sprawa jest w prokuraturze to tak, jeśli zaadresujesz na AŚ to odeślą tam i później z powrotem do AŚ, ale pisać możesz, tylko pamiętaj, że listy są czytane więc uważaj na treść - chodzi o treści związane ze sprawą itp.Misia2207 napisał:moglibyście mi odpowiedzieć czy można wysyłac listy do osoby aresztowanej...
anusia_78 napisał:... zdziwiłam się jak poporosił o mapę, nawet mu napisałam w liście.... czy obmyśla plan ucieczki![]()
maleńka1227 napisał:Mój poprosił mnie o stopery do uszu.Jestem ciekawa czy przejdą .....