W
wieczny_smutek
JusticeEIN napisał:Smutku, a nie możesz tego wnieść na widzenie? Zaoszczędziłabyś.
Niestety nie mogę wnieść. Jedyne co wniosłam to zapalniczka i długopis. Tam gdzie jest mój M. nie wolno wnosić gazet.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JusticeEIN napisał:Smutku, a nie możesz tego wnieść na widzenie? Zaoszczędziłabyś.
Gdyby tak było to osadzony by o tym wiedział, ponieważ jak się zatrzymuje list to trzeba poinformować o tym zainteresowanego.gosik534 napisał:Może zostały zatrzymane przez administrację ZK ?
sylwiaaa77 napisał:Ja za priorytet płacę 1,95zł a nie 4 zł![]()
Akte napisał:Gdyby tak było to osadzony by o tym wiedział, ponieważ jak się zatrzymuje list to trzeba poinformować o tym zainteresowanego.
Dziewczyny, gazety rozumiem, bo np. nie wszędzie są w kantynie, ale jeśli chodzi o ołówki itd. to nie możecie kupować takich rzeczy po prostu w kantynie, żeby nie tracić na znaczki?
jogobella880 napisał:ja wysłałam list prioritet polecony i jeszcze go nie dostał a mija drugi tydzien a dzis wysłałam tylko polecony ciekawe czy dojdzie tak jak mowila babka z poczty na srode![]()