B
bydgoszczpo
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 48
lepiej nie wspominaj o sztukach walki jako hobby - ponieważ ja był to odebrał że szukasz sparing partnerów wśród osadzonych.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bydgoszczpo napisał:ponieważ ja był to odebrał że szukasz sparing partnerów wśród osadzonych.
loczek25 napisał:możesz jeszcze wspomnieć, że interesuje Cie stabilna praca, bo chcesz np. założyć rodzinę, a to jest akurat pracodawca, który nie zbankrutuje i firmy raczej nie zamkną...
lepiej nie wspominaj o sztukach walki jako hobby - ponieważ ja był to odebrał że szukasz sparing partnerów wśród osadzonych.
Jasne ... pewnie niech wyhoduje brzuszek, będzie niesprawny i powie, że się boi osób pozbawionych wolności.
Wlicza się wszystko.Czy nam emeryturę wylicza się na podstawie uposażenia zasadniczego czy do emerytury liczą sie także dodatki za stopień, dodatek służbowy i wysługa lat???