forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
Kurs wstępny dla niektórych trwa dwa tygodnie dla innych trzy tygodnie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
anka6656 napisał:pytanie odnosnie wstepniaka, mial podobno trwac 2 tygodnie, a dzis slyszalam cos o trzech? czy ktos wie czy wstepniak jest przedluzony?
Foks_J napisał:czy moje wykształcenie, które uzyskałem miesiąc temu czyli magister Wychowania Fizycznego w jakiś sposób może pomóc mi w dostaniu się do Służby?
ddd33 napisał:moze troche glupie, ale moze byc rok bez naboru w danej jednostce?
Foks_J napisał:co masz na myśli, że może zaszkodzić?
dangerus napisał:Mianowicie w pracy z osadzonymi spotkałem się z tezą z ich strony że przysługuje im 3 razy dziennie wrzątek do zalania herbaty z cukrem.
lynxpol napisał:chcialbym sie dowiedziec co czeka mnie po oblaniu takiej komisji ? Czy bede musial zwracac jakies pieniadze , jakie bedzie postepowanie itd.
forg napisał:Nie znalazłeś przez półtora roku ani razu czasu by przeczytać Ustawę o Służbie Więziennej?!? Skoro nie, to masz teraz sporo czasu - rozdział XII.