J
Jo0kee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
To, ze bedzie widnial kod w systemie u policjantow to wiem bo i tak.blankietow nie trzeba oddawac, chodzi mi o to urzadzenie ktore jest przypisane do tego kodu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
JaksonBB napisał:Każdemu nawet jak ma wykroczenie to WOMP Sosnowiec badania psycho i reedukacje w WORD. Jak masz komplet papierów i są ok to idziesz do wydziału komunikacji że oddali PJ ale masz wpisane kod 69 żeby Policja wiedziała że już miałeś zatrzymane za alko. I nie możesz mieć nic w organizmie podczas takiej kontroli.
W Twoim przypadku musiałeś pić bezposrednio przed jazdą skoro wartość wzrastała. Minimum co Ci grozi to 3 latni zakaz prowadzenia pojazdów, 5000zł świadczeń pieniężnych i pewnie ok 1000zł grzywny. Jeśli Ci tyle zaproponują to lepiej sie zgodzić bo mniej nie dostanieszmuddwinter napisał:Witam,byłem zatrzymany przez policję , alkomat 0.27 - 0.28, w oddziale 0.33, trochę więcej później podobno 0.37, bez kolizji i wypadków, pj jazdy posiadam mniej miesiąca, przyznałem się, na przesłuchaniu jeszcze nie byłem, wiem że jestem debilem ale nauka na całe życie, jak myślicie co grozi? Jaka optymalna kara za to? W jakim razie warto zgadzać się na dobrowolne poddanie?
Prosze, nie wypowiadaj sie jeśli niemasz wiedzy na temat o ktorym piszesz bo wprowadzasz w błąd. Żadnego kodu 69 w prawie jazdy nie będzieJaksonBB napisał:odbierzesz nowy dokument prawka w Wydziale Komunikacji. Z kodem 69
Kod 69 wpisuje się do prawa jazdy tylko i wyłącznie wtedy gdybyś starał się na zasadzie art. 182a kkw o możliwość prowadzenia pojazdów wyposażonych w blokade alkoholową i sąd się na to zgodzi. Po zakonczeniu kary kodu sie nie wpisuje do pjPl4y napisał:A ktoś wie jak to wygląda z tym kodem 69 na prawku? On ma widnieć tylko przy jeździe z alkolockiem czy nawet po zakończeniu kary i odzyskaniu prawka?
Nie uwzględnią bo międzyczasie Twój stan zdrowia mógł się pogorszyć przez spożywanie alkoholu. Musisz badania zrobić w WOMPJo0kee napisał:Badania mam wazne do 2025 rowniez na potrzeby wlasne robione pd kątem kat b, psychotesty mam dwukrotnie robione tez do 2025. Czy oni to uwzglednia czy skieruja mnie na nowe badania?
Nie będziesz miał kodu 69 w prawie jazdy. Osoba która Ci o tym napisała niema pojecia o czym pisze więc go nie słuchajJo0kee napisał:Nie chce wmioskowac po polowie kary o oddanie prawka tylko juz po minieciu 6 miesiecy odebrac, wiec pierwsze slysze aby kazdemu dawali tenze kod, sie pogubilem
biezanow_123 napisał:W Twoim przypadku musiałeś pić bezposrednio przed jazdą skoro wartość wzrastała. Minimum co Ci grozi to 3 latni zakaz prowadzenia pojazdów, 5000zł świadczeń pieniężnych i pewnie ok 1000zł grzywny. Jeśli Ci tyle zaproponują to lepiej sie zgodzić bo mniej nie dostaniesz
Prosze, nie wypowiadaj sie jeśli niemasz wiedzy na temat o ktorym piszesz bo wprowadzasz w błąd. Żadnego kodu 69 w prawie jazdy nie będzie
Kod 69 wpisuje się do prawa jazdy tylko i wyłącznie wtedy gdybyś starał się na zasadzie art. 182a kkw o możliwość prowadzenia pojazdów wyposażonych w blokade alkoholową i sąd się na to zgodzi. Po zakonczeniu kary kodu sie nie wpisuje do pj
Nie uwzględnią bo międzyczasie Twój stan zdrowia mógł się pogorszyć przez spożywanie alkoholu. Musisz badania zrobić w WOMP
Nie będziesz miał kodu 69 w prawie jazdy. Osoba która Ci o tym napisała niema pojecia o czym pisze więc go nie słuchaj
Może być wpisany ale nie musi - nie jest to obligatoryjneJaksonBB napisał:Kod 68 będzie wpisany.
Przy takim wyniku obligatoryjnie jest minimum 3 lata zakazuPl4y napisał:chociaż wydaje mi się że i tak 3 lata minimum